Egy kezdőnek annyit ajánlanék, ami már már egy örök klasszikus gondolat : " Válaszd az életet "
Kezdőknek azt, hogy ne kezdjenek bele..
Erre én is kíváncsi lennék, a régi legendás bwin NL4/NL10-n nyomtatni lehetett, valami olyasmi jó lenne funolni:D
Hát ez jó kérdés, sok lesz a tanulópénz... Valahogy úgy lehet elkezdeni, mintha pl rendszeresen tippmixelnél, csak pókeren bukod el a pénzt, nem a zrt-nek. Amúgy totál kezdőknél sokszor van, hogy tudás nincs, ego van, és ez pontot is tesz a karrierre.
Tavaly nl10-en játszottam 50 órát összesen, 4 asztalon, nekem 10-11€-ra jött ki kb az "órabér", szóval ott nem valami kemény a mezőny.
Na de szerintem: Pár beülővel próbáljátok ki, mérjétek fel magatokat, más úgyse tud tanácsot adni, senki nem lát a fejetekbe. Ja és ne gondoljátok, hogy az a normális, hogy első pillanattól kezdve nyerők vagytok, viszont mindig van hova fejlődni.
8-10 évvel ezelőtti tudással egyszerűen ma bukni fogtok, mint a szemét NL10-en is, ne is álmodozzatok! :)
El lehet érni hasonló szinteket manapság?El, jó oktatóanyaggal, szorgalmas tanulással.
Ráerősítve az előttem szólókra. Unibet a könnyebb termek egyike NL10 abszulút verhető, DE. Átlagban két három asztalonként van egy teljesen fogalmatlan, ha egy asztalnál ketten vannak az már ünnep. A populáció nagy része fishreg, azt már megtanulta mivel kell játszani csak azt nem hogy hogyan (azaz legalább egy feszes induló stratégiája van). Postflop sokan el vannak tévedve, de legalább az alap értelmes agresszió a többségnél megvan.
Ami azt jelenti, hogy a varinacia is nagyobb a várható érték is kisebb... Szó sincs arról mint a régi szép időkben, hogy beültél 15 asztalra játszottál egy 15/13-at és jött a pénz, mert minden asztalnál volt két három ember aki teljesen el volt tévedve.
Mivel NL10-en a lukak akkorák amekkorák egy nagyon korrekt GTO stratégiára nincs szükség de azért az alapokkal illik tisztában lenni.
hosszútáv
alázat
xD
8-10 évvel ezelőtti tudással egyszerűen ma bukni fogtok, mint a szemét NL10-en is, ne is álmodozzatok! :)
El, jó oktatóanyaggal, szorgalmas tanulással.
Ráerősítve az előttem szólókra. Unibet a könnyebb termek egyike NL10 abszulút verhető, DE. Átlagban két három asztalonként van egy teljesen fogalmatlan, ha egy asztalnál ketten vannak az már ünnep. A populáció nagy része fishreg, azt már megtanulta mivel kell játszani csak azt nem hogy hogyan (azaz legalább egy feszes induló stratégiája van). Postflop sokan el vannak tévedve, de legalább az alap értelmes agresszió a többségnél megvan.
Ami azt jelenti, hogy a varinacia is nagyobb a várható érték is kisebb... Szó sincs arról mint a régi szép időkben, hogy beültél 15 asztalra játszottál egy 15/13-at és jött a pénz, mert minden asztalnál volt két három ember aki teljesen el volt tévedve.
Mivel NL10-en a lukak akkorák amekkorák egy nagyon korrekt GTO stratégiára nincs szükség de azért az alapokkal illik tisztában lenni.
Köszi, erre voltam kíváncsi.
Mire is számítottam? Egyre több embernek jelent jó jövedelmet az 5 dollár feletti órabér és hajlandóak érte küzdeni.
Az írásod alapján akkor a póker egy szűkülő piacnak tűnik és jobb a szabadidőt valami hasznosra fordítani hosszútávon. Régen is szívtam a (fish)regek között, mi lenne most :D
Még csak annyit, hogy melyik hálózatok, időszakok számítanak manapság fishy-nek?
Ugyanúgy HM/PT adatbázissal érdemes játszani?