Sziasztok. Mit szóltok az unibethez, GG-hez, vagy a Chico-hoz? Chico pokeren most indult pont egy micro tétes versenysorozat ( MICRO Tournament Series a Chico hálózatban
)Egyébként holdem és omaha mtt-k szempontjából kérdezem... Ahol nem 4-5 ezres a mezőny, és normális a garantált?! Ki mit ajánl?
Köszi a válaszokat!
Kezdők számára ajánlom:
Keress munkát magadnak és dolgozz :D:D:D:D:D:D:D:D:D
Sziasztok. Mit szóltok az unibethez, GG-hez, vagy a Chico-hoz? Chico pokeren most indult pont egy micro tétes versenysorozat ( MICRO Tournament Series a Chico hálózatban
)Egyébként holdem és omaha mtt-k szempontjából kérdezem... Ahol nem 4-5 ezres a mezőny, és normális a garantált?! Ki mit ajánl?
Köszi a válaszokat!
Most olvastam vissza a múltkori témát. Azt gondolom, bár kinek mi.... hogy nem ezekkel a jól szórakozó szabadnapjukon beülő apukákkal akarunk játszani az asztaloknál, ezek nem igazi fishek, 38/4, -18bb/100.... lósz@r. A nagy pénz a mentális roncsoktól jön, 80+ vpip, -220bb/100, akiknek nem fogy el soha a pénzük, mert egyéb jövedelmeiket verik be folyamatosan ide "nekünk". Ezt a beteges szerencsejátékfüggést nem nevezném szórakozásnak.
GGpokert és KKpokert ajánlom
GGpokert és KKpokert ajánlom
Sziasztok!
HU SNG-hez melyik termet ajánlanátok? 2010 körül sokat játszottam PS-en és Full Tilten, jól is ment 3-15$-os tét között. Újra belevágnék, de nem a PS-en.
Ha így haladunk lesz MMpoker, TTpoker, PPpoker etc
Sziasztok!
HU SNG-hez melyik termet ajánlanátok? 2010 körül sokat játszottam PS-en és Full Tilten, jól is ment 3-15$-os tét között. Újra belevágnék, de nem a PS-en.
Sziasztok!