Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Mit ajánlanátok kezdő számára?

SzolnokArca
Válasz PokerPrince kommentjére
2020. jún. 19. 14:32

Sziasztok. Mit szóltok az unibethez, GG-hez, vagy a Chico-hoz? Chico pokeren most indult pont egy micro tétes versenysorozat ( MICRO Tournament Series a Chico hálózatban
)Egyébként holdem és omaha mtt-k szempontjából kérdezem... Ahol nem 4-5 ezres a mezőny, és normális a garantált?! Ki mit ajánl?

Köszi a válaszokat!

G4mbl3r
2020. jún. 19. 22:11

Kezdők számára ajánlom:
Keress munkát magadnak és dolgozz :D:D:D:D:D:D:D:D:D

iKeksz
Válasz SzolnokArca kommentjére
2020. jún. 20. 13:34

Sziasztok. Mit szóltok az unibethez, GG-hez, vagy a Chico-hoz? Chico pokeren most indult pont egy micro tétes versenysorozat ( MICRO Tournament Series a Chico hálózatban
)Egyébként holdem és omaha mtt-k szempontjából kérdezem... Ahol nem 4-5 ezres a mezőny, és normális a garantált?! Ki mit ajánl?

Köszi a válaszokat!

Mind a 3 lehet jó opció. GG adja a legtöbb játékélményt. Unibeten kis mezőnyök vannak. Chico-n lehet HUD-od.

Buksisak
2020. jún. 24. 16:46

Most olvastam vissza a múltkori témát. Azt gondolom, bár kinek mi.... hogy nem ezekkel a jól szórakozó szabadnapjukon beülő apukákkal akarunk játszani az asztaloknál, ezek nem igazi fishek, 38/4, -18bb/100.... lósz@r. A nagy pénz a mentális roncsoktól jön, 80+ vpip, -220bb/100, akiknek nem fogy el soha a pénzük, mert egyéb jövedelmeiket verik be folyamatosan ide "nekünk". Ezt a beteges szerencsejátékfüggést nem nevezném szórakozásnak.

teki1222
2020. jún. 25. 0:28

GGpokert és KKpokert ajánlom

zo6Hwf
Válasz teki1222 kommentjére
2020. jún. 25. 6:28

GGpokert és KKpokert ajánlom

Ha így haladunk lesz MMpoker, TTpoker, PPpoker etc

KrumpliGuy
2020. júl. 22. 18:02

Sziasztok!

HU SNG-hez melyik termet ajánlanátok? 2010 körül sokat játszottam PS-en és Full Tilten, jól is ment 3-15$-os tét között. Újra belevágnék, de nem a PS-en.

Tir-X
Válasz zo6Hwf kommentjére
2020. júl. 22. 20:47

Ha így haladunk lesz MMpoker, TTpoker, PPpoker etc

PP már létezik. Nem túl fantáziadús nevek valóban :D

Ibiza
Válasz KrumpliGuy kommentjére
2020. júl. 22. 23:18

Sziasztok!

HU SNG-hez melyik termet ajánlanátok? 2010 körül sokat játszottam PS-en és Full Tilten, jól is ment 3-15$-os tét között. Újra belevágnék, de nem a PS-en.

Egyiket sem, ne abba vagj bele. 2010-es 3-15$ tudas sokat nem er egy jatektipusban sem, szerintem valassz valami mast, ne SNGzz ha nem akarsz PS-en jatszani.

SötétEgér
Válasz KrumpliGuy kommentjére
2020. júl. 23. 2:53

Sziasztok!

Bankrollépítéshez micro cg-t. Aztán menet közben eldöntöd merre :D

Élő ügyfélszolgálat