egyelőre nem szeretnék programot használni mert az előnyhöz juttat a programot nem használó játékosokkal szemben, én pedig a saját tudásom miatt szeretnék jó lenni és nem a program segítsége miatt. most pedig jönnek majd a megkövezések :)
egyelőre nem szeretnék programot használni mert az előnyhöz juttat a programot nem használó játékosokkal szemben, én pedig a saját tudásom miatt szeretnék jó lenni és nem a program segítsége miatt. most pedig jönnek majd a megkövezések :)
nem úgy értem hanem hogy véleményem szerint az tenne jót a játéknak ha senki nem használná ezeket és mindenki a saját megfigyeléseire, tapasztalataira hagyatkozna és nem a program által rögzített adatokra. elvégre az élő játékban is helyt kell állni és ott meg nincs program ami segítene...
nem úgy értem hanem hogy véleményem szerint az tenne jót a játéknak ha senki nem használná ezeket és mindenki a saját megfigyeléseire, tapasztalataira hagyatkozna és nem a program által rögzített adatokra. elvégre az élő játékban is helyt kell állni és ott meg nincs program ami segítene...
Akkor Neked a felfogásod szerint pl. stratégiai cikkeket sem szabad olvasnod. Ne feledd, előnyhöz juttat azon játékosokkal szemben, akik nem teszik! Sőt, nem ártana, ha a szabályokkal sem lennél teljesen tisztában, mivel van olyan játékos, aki nincs mindegyikkel. Ha Te ismered őket, az is előnyhöz juttat.
Nagyon LOL, amit írsz. A tracker program önmagában nem juttat előnyhöz. Ugyanolyan formában teszi azt, mint egy oktató video vagy cikk. Fel kell használnod, meg kell értened, és sokat tanulnod ahhoz, hogy használni tudd. Önmagában fabatkát sem ér, ezért nevetséges ez a "nem használok progit, mert az szemétség és előny másokhoz képest" szöveg.
Csak amíg élőben lemegy 1 óra alatt kb 20 parti, addig online kb 400-500. Élőben több időd van megfigyelni a játékosokat és elraktároznod magadban az információkat róla. Ezzel szemben online ez az idő jelentősen csökken és mivel multi tablingelsz ezért még kevesebb van időd noteokra és ilyenkor kerülnek elő a statisztikák amivel az adott idő alatt elvileg döntést tudsz hozni.
Tir-X kiforgatod a szavaimat... Nem gondolom hogy bonyolult dolgot írtam le amit ne lehetne megérteni.
geri190: abban igazatok van hogyha több asztalon játszik az ember egyszerre akkor kb a lehetetlennel egyenlő a játékosok megfigyelése, kiismerése. én nemigen szoktam több asztalon játszani, inkább arra az adott 1 asztalra koncentrálok maximálisan és bőszen irogatom a note-okat :D
Tir-X kiforgatod a szavaimat... Nem gondolom hogy bonyolult dolgot írtam le amit ne lehetne megérteni.
geri190: abban igazatok van hogyha több asztalon játszik az ember egyszerre akkor kb a lehetetlennel egyenlő a játékosok megfigyelése, kiismerése. én nemigen szoktam több asztalon játszani, inkább arra az adott 1 asztalra koncentrálok maximálisan és bőszen irogatom a note-okat :D
MrCharger426, pokerstars ;)
MrCharger426, pokerstars ;)