durrrr és ziigmund nem használ segédprogramokat (ez most nem vicc)
egyelőre nem szeretnék programot használni mert az előnyhöz juttat a programot nem használó játékosokkal szemben, én pedig a saját tudásom miatt szeretnék jó lenni és nem a program segítsége miatt. most pedig jönnek majd a megkövezések :)
durrrr-ről pont ziigmund mondta egy interjúban hogy "egy kib*szott zseni" szóval ennyire respektálják egymást. ziigmund annyit mondott még: csak leülök és játszok :) durrrr-t is kérdezték, hogyan tanult, mire azt felelte: csak leültem és játszottam amennyit csak tudtam, és a kérdéses handeket megvitattam haverokkal a fórumon. az eredeti szöveg angol volt, ezért a fordításért elfogadok ca$ht :D (csak viccelek)
ez szép és sportszerű hozzáállás, de bizonyos játékosoknál nem biztos hogy fogsz emlékezni a statokra, főleg hogy vannak ilyen "grinder12345" típusú tucatnevek, melyeket kajakra össze fogsz keverni egymással, és nem biztos hogy ugyanaz a fószer/csaj lesz a fish, akit annak hittél, vagy arra emlékeztél, ha érted mit szeretnék mondani...
köszönöm hogy végre valaki nem néz teljesen hülyének és érti mire gondolok :)
a nickneveket énse jegyzem meg de ha készítek noteot vagy megjelölöm őket akkor azt a szoftver megjegyzi.
Viszont a noteolással előnyöd származik azokkal szemben, akik nem noteolnak téged!
egyelőre nem szeretnék programot használni mert az előnyhöz juttat a programot nem használó játékosokkal szemben, én pedig a saját tudásom miatt szeretnék jó lenni és nem a program segítsége miatt. most pedig jönnek majd a megkövezések :)