Mit jelentenek ezek pontosan?
Most kezdtem el hand elemzéseket olvasni és vannak olyan kifejezések amiket nem értek.
Mit jelent a 3bet?
Mit jelentenek ezek pl. 27/23-at játszok, ezt leszeretném vinni 24/21-re (tehát arra lennék kíváncsi, hogy ezek a számok mire utalnak (x/y))?
Ill. olyat is láttam amikor úgy használják, hogy 29/20/12 (ezt most csak úgy írtam, lehet, hogy nem reális, tehát a/b/c).
Most kezdtem el hand elemzéseket olvasni és vannak olyan kifejezések amiket nem értek. Mit jelent a 3bet?
Mit jelentenek ezek pl. 27/23-at játszok, ezt leszeretném vinni 24/21-re (tehát arra lennék kíváncsi, hogy ezek a számok mire utalnak (x/y))?
Ill. olyat is láttam amikor úgy használják, hogy 29/20/12 (ezt most csak úgy írtam, lehet, hogy nem reális, tehát a/b/c).
1bet = nagyvak (kötelező tét)
2bet = emelés
3bet = visszaemelés (3. akció, ebből ered a 3bet), flop után a 3. akció vagyis, bet, emelés, 3bet...
27/23: vpip = 27 tehát 27%ban tett be pénzt önszántából, pfr = 23 vagyis 23%ban emelt preflop
Most kezdtem el hand elemzéseket olvasni és vannak olyan kifejezések amiket nem értek.
Mit jelent a 3bet?
1bet = nagyvak (kötelező tét)
2bet = emelés
3bet = visszaemelés (3. akció, ebből ered a 3bet), flop után a 3. akció vagyis, bet, emelés, 3bet...
27/23: vpip = 27 tehát 27%ban tett be pénzt önszántából, pfr = 23 vagyis 23%ban emelt preflop
Vpip?: Van olyan,amikor nem önként teszünk pénzt egy potba és kényszerítenek rá minket?:))))
a vak berakása például kötelező, mondhatni ha játékban vagy akkor a vakokat "kényszerítve" rakod be. mindent amit ezen kívül beteszel az már a vpip% része lesz. a vpip = Voluntarily Put money In Pot ami szó szerint azt jelenti: önként a potba betett pénz. tehát minden ami nem kisvak vagy nagyvak.
na mire leírtam, Tir-X megelőzött :D de elvileg az ante is kötelező akkor....
jójó...kukacoskodni próbáltam ismét...nem jött be..sorry
na mire leírtam, Tir-X megelőzött :D de elvileg az ante is kötelező akkor....
Viszont egy kérdés, ami komoly: (legalábbis számomra)
Ha mondjuk 100 leosztásból Én 25-ben veszek részt, és ebből a 20-ből én voltam ez emelő/nyitó játékos, akkor az adataim 25/20?