Mit változtassak a játékomon?
Sziasztok!
Az Unibet pokeren játszok 6 fős NL4 CG asztalokon. Szeretném kikérni a hozzáértők véleményét, javaslatát, hogy mit változtassak a játékomon a magasabb profit érdekében. Tudom hogy kevés ez a 4000 hand, de a hibáim szerintem már ezen is kivehetőek. Úgy gondolom jobb minél hamarabb kiszűrni a rossz berögződéseket a játékomból. A válaszokat előre is köszönöm. A statok:
Köszönöm a válaszokat. Megpróbálok mostantól többet emelni.
Lev729 jól beszél.
Sziasztok!
Első hozzászászólásom óta lement kicsit több mint 20 ezer hand, de nem tudok egyről a kettőre jutni. Nem nagyon tudtam feltornázni a PFR-t, mert mindig az az érzésem, hogy minek emeljek, úgyis szinte bármival callolnak, és ez néha inkább hátrány, mint előny. Tudom ez hülyeség, valószínűleg a gyenge és bizonytalan postflop játékom miatt van ez így. Volt egy szép upswingem, de sajnos elakadt. Elolvastam a Super System 2 holdem részét, most pedig Harrington Cash game köteteit lapozgatom. Remélem segíteni fognak. Ha bármiben tudnátok segíteni, azt megköszönném. Itt az új graf, és statok:
A változások minimálisak. Továbbra is próbáld a statjaidat Lev729 által javasoltakhoz igazítani.
Amíg ezt nem próbálod meg drasztikusabban, addig nincs miről beszélgetni
szerintem ezt tanulmányozd át a preflop játék optimalizálásához:
https://poker-akademia.com/files/53/53802.jpg
Emlékszem anno ugyanez volt a gondom, mikor kezdtem ugyanilyen statjaim voltak! Abba a hibába viszont ne ess hogy azonnal próbálsz meg átállni az optimálisnak mondott statokra. Ha ezt teszed az sok pénz elvesztésével és tilteléssel fog járni, ezt tapasztalatból mondom! Nem lesznek rögtön 23/19es statjaid, ez egy hosszabb folyamat! Szerintem ne csak a fpr-t növeld hanem a vpip-t is csökkentsd, közelítsd őket egymáshoz folyamatosan, pl most 22/8-ról 20/12-re, aztán 18/15-re, és mikor elérsz egy 19-20/16os szintre, akkor kezd el szinkronban növelni mindkettőt olyan mértékben, ahogy az a leginkább a stílusodhoz illik. Ehhez viszont tényleg el kell felejteni a limpelést és a gyakori coldcallolást, és többet kell 3betelni, később aztán magasabb limiteken jöhetnek a light3bet/float/sqz és egyéb finomságok, de a lényeg sztem a fokozatosság!
Köszönöm a válaszokat! Akkor mostantól tényleg gyökeresen megváltoztatom a játékomat, mert így sosem fogok fejlődni. Ha nem is rögtön, de szépen fokozatosan. Remélem ez nem nagyon fogja megviselni a bankrollt, éppen ellenkezőleg.