Abba a hibába viszont ne ess hogy azonnal próbálsz meg átállni az optimálisnak mondott statokra.
Sziasztok!
Legutóbbi írásom óta próbáltam javítani a statokon. Ez mondjuk úgy, hogy részben sikerült, viszont ez az eredményekben sajnos nem látszik. Valamit nagyon rosszul csinálhatok, csak nem tudom mit. Lement több mint 40k hand NL4-en és csak egy helyben toporgok, vagy inkább szépen lassan visszafelé, pedig már szerintem ilyen mutatókkal is verni kéne ezt a mezőnyt. Csatolom a szeptemberi, és az eddigi októberi statokat, ha valakinek van valami ötlete, hogy mit rontok el, az ne tartsa magában. Köszi.
Sziasztok!
Legutóbbi írásom óta próbáltam javítani a statokon. Ez mondjuk úgy, hogy részben sikerült, viszont ez az eredményekben sajnos nem látszik. Valamit nagyon rosszul csinálhatok, csak nem tudom mit. Lement több mint 40k hand NL4-en és csak egy helyben toporgok, vagy inkább szépen lassan visszafelé, pedig már szerintem ilyen mutatókkal is verni kéne ezt a mezőnyt. Csatolom a szeptemberi, és az eddigi októberi statokat, ha valakinek van valami ötlete, hogy mit rontok el, az ne tartsa magában. Köszi.
Sziasztok!
Legutóbbi írásom óta próbáltam javítani a statokon. Ez mondjuk úgy, hogy részben sikerült, viszont ez az eredményekben sajnos nem látszik...
Így első ránézésre nem látok túl nagy hibákat, inkább itt-ott kell kisebbeket javítani.
Szerintem nem vagy elég agresszív, egy kicsit több 3bet, egy kicsivel több flop cbet, posztflop is többet kéne emelned, visszaemelned szerintem. Beteszem a az NL5-ös statjaimat a pokerstarsról hátha az többet mond:
sztem érdemes lenne kocka21 videóját megnézned. bár az ps NL10 SH, de alap dolgokat is elmagyaráz benne.
Legfontosabb amit elsőre kőbe kell vésni sztem az, h SEMMI WP micro limiten :D nem abból jön a $.
GL!
Köszönöm a válaszokat. Jó hogy vannak ilyen segítőkész fórumozók. Kocka21 videóját már egyszer megnéztem (alapmű :D) , de lehet még egyszer megfogom hogy felfrissítsem a dolgokat.
kicsit off
te honna van neked ongame poker point számláló??
ez HM igaz?
hogy kell beállítani??
pfúúú marha jó
jah ez PT lesz :(