Mivel 40 fölöttre mondják,hogy az emberek szeme hajlamos elromlani ( és én sajnos lassan közelítem a 4.ik x-et) valamilyen védőszemüveges megoldás mindenképp kellene,mert nem hiszem,hogy nem lenne semmilyen káros hatása. Az éjjeli fény,meg nemcsak a moncsi bámulása ( 20-24 asztalnál azért nem nagyon lehet félrenézegetni ezt Te is jól tudod,mert ennyin játszol ),session közbeni szememelgetéseknél szerintem több kell,csak még nem tudom milyen szemüveg lenne a helyes megoldás. A fényerőre meg épp azt mondják,hogy minél jobban leveszed annál jobban vibrál ( ha még nem is látszik szabad szemmel )
Itthon ezt a megoldást találtam a neten Monitor védőszemüveg - Kezd?lap ( de ezt nagyon gagyi szarnak mondják) egy másik fórumon meg ezt ajánlották: Gunnar Indoor Eyewear – Glasses for Gaming and Digital Lifestyles - Gunnars.com
Gunnar optics nagyon jó, megéri!
meg itt egy progi: F.lux: software to make your life better
elég hasznos ha sokat ül valaki gép előtt, magától állítja a fényerőt napszaktól függően.
Gunnar optics nagyon jó, megéri!
meg itt egy progi: F.lux: software to make your life better
elég hasznos ha sokat ül valaki gép előtt, magától állítja a fényerőt napszaktól függően.
a színhőmérsékletet állítja, nem a fényerőt :)
Ha már ennél a témánál tartunk, akkor széket tudnátok ajánlani gépezéshez? Milyet érdemes venni a kényelmes, és egészséges üléshez?
Várom a linkeket.
A szemcsik közül pedig melyik lehet a legjobb a napi 4-5 óra gépezéshez?(Gunnar)
Ha már ennél a témánál tartunk, akkor széket tudnátok ajánlani gépezéshez? Milyet érdemes venni a kényelmes, és egészséges üléshez?
Várom a linkeket.
A szemcsik közül pedig melyik lehet a legjobb a napi 4-5 óra gépezéshez?(Gunnar)
Az persze :D gondoltam h lesz szőrszálhasogatás :D
Várom a linkeket.
Szem égésre, pirosságra, vérágasságra én Vidisic szem Gel-t használok:
VIDISIC SZEMGÉL 10 G Adatlap / PirulaPatika online gyógyszertár
1000Huf és két három hónapig elég. Vény nélkül kapható a patikákban.
Először ódzkodtam tőle, hogy nem lesz jó, de nekem nagyon bejött. Lassan egy éve használom.
(És nem vagyok szemüveges)
A Gunnars szemüvegeket tudom én is ajánlani mindenkinek, nekem bevált.