Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Monitor, Szemüveg, Látásromlás

csiperke
Válasz Orang3J3ws99 kommentjére
2011. júl. 22. 13:22

Én életemben nem rendeltem még netről semmit, így lenne egy kérdésem.

Beregeltem a paypalre, hogy arról fizethessek és beregeltem az ebayre is. Most fogok az amazonre a szállítási idő miatt, amit írtál.

Mindenhol a lakcímem kérik (legalábbis a paypal és ebay oldalakon azt kérték), de én a munkahelyemre szeretném kiszállíttatni. A szállítási címet hol kell megadni?

Add meg a munkahelyedet lakcímnek és ha legközelebb újra rendelnél és máshová akarod, akkor majd megváltoztatod.

Szerk.:

Most nézem basszus, hogy már csak 69.26 euró, én meg a múlt héten még 80€-ért rendeltem. Gondolom rákattant az egész akadémia :) :) .

WARETRAPS
2011. júl. 22. 13:48

Én életemben nem rendeltem még netről semmit, így lenne egy kérdésem.

Beregeltem a paypalre, hogy arról fizethessek és beregeltem az ebayre is. Most fogok az amazonre a szállítási idő miatt, amit írtál.

Mindenhol a lakcímem kérik (legalábbis a paypal és ebay oldalakon azt kérték), de én a munkahelyemre szeretném kiszállíttatni. A szállítási címet hol kell megadni?

account ---> addresses ----> add new address ----->make primary shipping address
ezt bármikor változtathatod,

nyehehe
Válasz WARETRAPS kommentjére
2011. júl. 25. 0:41

méretekben hogyan tudom eldönteni, hogy melyik a jó?
néztem ezt a fejformás oldalt, de nem igazán segített...

nyehehe
Válasz nyehehe kommentjére
2011. júl. 25. 1:13

Starsról rendelt valaki? Nem nagyon láttam választási lehetőséget, bár még nem értem a végére, de már confirmálni kellett volna a rendelést.

ötlet a méretre, hogy esetleg menjek valami optikushoz és kérdezzem meg mi a szemüvegméretem?

Beckham087
Válasz nyehehe kommentjére
2011. júl. 25. 3:53

Üdv!

Én is rendeltem ilyen szemüveget az amazon.de-ről. A német tudásom kb egyenlő a 0-val de azért a Google fordítóval csak sikerült :)

Az lenne a kérdésem azoktól akik már rendeltek innen hogy hogyan kell fizetni?
Meg kellett adni a kártya adatait, de a biztonsági kódot nem, és így nem is vontak le lóvét. Később fognak levonni? Vagy majd akkor kell fizetni amikor megérkezik?

Orang3J3ws99
Válasz Beckham087 kommentjére
2011. júl. 25. 8:29

Üdv!

Én is rendeltem ilyen szemüveget az amazon.de-ről. A német tudásom kb egyenlő a 0-val de azért a Google fordítóval csak sikerült :)

Meg kellett adni a kártya adatait, de a biztonsági kódot nem, és így nem is vontak le lóvét. Később fognak levonni? Vagy majd akkor kell fizetni amikor megérkezik?

Ez érdekes, elvileg netes vásárlásnál rögtön zárolják az összeget a számládon (kapod az sms-t, hogy levonták - de a CVV kódot mindenképp meg kell adnod), amennyiben nem adsz meg kódot, nem vásároltál...

Orang3J3ws99
Válasz WARETRAPS kommentjére
2011. júl. 25. 8:29

account ---> addresses ----> add new address ----->make primary shipping address
ezt bármikor változtathatod,

Köszönöm!

VWRoli
Válasz Beckham087 kommentjére
2011. júl. 25. 10:47

Üdv!

Nekem később vonták le az összeget, de csak néhány órával.

Orang3J3ws99
Válasz VWRoli kommentjére
2011. júl. 25. 11:07

Nekem később vonták le az összeget, de csak néhány órával.

De a biztonsági kód nélkül elvileg nem tudják levonni az összeget. Neked meg kellett adnod?

VWRoli
2011. júl. 25. 11:57

Nem kellett megadnom biztonsági kódot. Amúgy MB kártyával fizettem.

Élő ügyfélszolgálat