Amíg szerettem, imádtam játszani addig nagyon jól ment a póker. Ez több évig tartott a kezdetektől fogja. Aztán alábbhagyott a lelkesedésem és már csak amiatt játszottam, mert a megélhetésemnek ez volt az egyik része. 1 hét szünetet meg se éreztem, jól éreztem magam a bőrömbe játék nélkül, de muszáj volt tolni.
6 hónapja "tiszta" vagyok, csak akkor ülök be amikor időm engedi és a kedvem is megvan hozzá.
Szóval ha 3 hónap után azt érzed, hogy kéne pár nap szünet meg nincs lelkesedésed akkor hagyd a francba az egészet szerintem. Maradjon meg hobbiként.
Amíg szerettem, imádtam játszani addig nagyon jól ment a póker. Ez több évig tartott a kezdetektől fogja. Aztán alábbhagyott a lelkesedésem és már csak amiatt játszottam, mert a megélhetésemnek ez volt az egyik része. 1 hét szünetet meg se éreztem, jól éreztem magam a bőrömbe játék nélkül, de muszáj volt tolni.
6 hónapja "tiszta" vagyok, csak akkor ülök be amikor időm engedi és a kedvem is megvan hozzá.
Szóval ha 3 hónap után azt érzed, hogy kéne pár nap szünet meg nincs lelkesedésed akkor hagyd a francba az egészet szerintem. Maradjon meg hobbiként.
Nem latod a fatol az erdot....
Nem latod a fatol az erdot....Ha valaki penz miatt kezd el pokerezni, az esetek 95%-ban bukta lesz a vege...
Hmm minden szemszögből jöttek a válaszok. Az igaz amit nem szeretsz azt hosszú ideig nem lehet csinálni ép ésszel. Amúgy már kb 8 éve játszok szeretek is, de jött egy ötlet hogy miért ne lehetne ebből pénzt szerezni.
A kudarcnál derül ki, ki mennyire gondolja komolyan, mert a kudarcból tanulunk nem a sikerből.
És én nem fogom feladni NL50ig az tuti!!!
Ha nem vagy nagyon kutyaütő, és van kitartásod, akkor csináld. Az elméletet is tanuld hozzá. Nem kell mindig azokra hallgatni, akik azonnal azt mondják, hogy ehhez te túl hülye vagy, és hagyd abba.
Azért ha 8 év után is NL5-ön nyomja, akkor akár hallgathat is rájuk...
Ha nem vagy nagyon kutyaütő, és van kitartásod, akkor csináld. Az elméletet is tanuld hozzá. Nem kell mindig azokra hallgatni, akik azonnal azt mondják, hogy ehhez te túl hülye vagy, és hagyd abba.
Vannak céljaim is a pókeren kívül de ez a kettő összefügg mert sok sok $ kell. :)
De a legfontosabb megvan benned: ALÁZAT! A kulcs. Képes vagy nem kockáztatni, hogy feljebb mész, mert türelmetlen vagy. Sőt, még azon agyalsz, hogy visszamennél egy szintet. Tanulsz rendesen, gyakorolsz, ha nem vagy szellemileg sovány, akkor csak menni fog az.
Igazából mindenkit lehurrogtak, akik ilyen céllal írtak. Ha a sok $ a cél és alázattal, fegyelemmel akarod elérni, akkor tűzz ki részcélokat, időkorlátokat és nyomasd. Minden infót megkapsz a neten, hogy fejlődhess. Szerintem is hanyagold a starst.
Valami bugyuta oldalon PLO-ztam egyszer {tudjok, hogy lol} 25ös vagy 50es asztalon nutssal nem emelt vissza az arc riveren. Kérdeztem wtf, mire ő: "csak most tanulom a szabályokat". Starson meg 2centes asztalokon megy a HUD háború! :D