Miért játszol a starson?... Lehet bennem van a hiba, de fel nem tudom fogni, hogy emberek (a tényleg átlagon felüli képességű játékosokon túl) miért játszanak ott? Menőbb ott bukónak lenni, mint máshol nyerni?
Miért játszol a starson?... Lehet bennem van a hiba, de fel nem tudom fogni, hogy emberek (a tényleg átlagon felüli képességű játékosokon túl) miért játszanak ott? Menőbb ott bukónak lenni, mint máshol nyerni?
Jár a keksz
Én is csomószor full ideg vagyok, hogy egy paddypower vagy egy unibet mikor megy csődbe, mert az FTP óta közismert, hogy egy nagy, független terem mennyivel biztonságosabb, mint egy nóném szar
no, oké hogy iPoker-en retek a szoftver, de nekem kifizetési gondjaim
még eddig nem voltak. játékosállomány €10...50 sng-n vicc...
rake race mindig pontosan érkezik, rakeback se rossz éppen.
4 teremben játszottam, csak 1 szűnt meg eddig :)
de a pénzt onnan is kivettem, volt rá idő.
starson 2-3 éve játszottam, fel sem merült, hogy vissza kellene nekem
oda menni. mostanság főleg nem...
ongame-t nem ismerem, arról nem tudok nyilatkozni.
Jár a keksz
Én is csomószor full ideg vagyok, hogy egy paddypower vagy egy unibet mikor megy csődbe, mert az FTP óta közismert, hogy egy nagy, független terem mennyivel biztonságosabb, mint egy nóném szar
Aha, mert ezeknél gyakran előfordul, hogy nem azelőtt fizetnének ki, hogy rányomtam a withdraw gombra... nem kockáztatok, kétszer is meggondolom, hol tartom a 300 dolcsimat :S A románkanadai is mondta, hogy a sztársz név garancia a minőségre, hülye lennék nem hinni neki
bocs az offért