Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Motiváció nélkül, megrekedve, bukva

drogba11c
Válasz mostenjovok kommentjére
2014. nov. 28. 20:03

Miért játszol a starson?... Lehet bennem van a hiba, de fel nem tudom fogni, hogy emberek (a tényleg átlagon felüli képességű játékosokon túl) miért játszanak ott? Menőbb ott bukónak lenni, mint máshol nyerni?

Nem találom menőnek egyáltalán hogy starson játszok én vagy bárki. mindig is itt játszottam de ezek szerint váltani fogok mert erős a mezőny.

van Gerwen
2014. nov. 28. 20:07

Miért játszol a starson?... Lehet bennem van a hiba, de fel nem tudom fogni, hogy emberek (a tényleg átlagon felüli képességű játékosokon túl) miért játszanak ott? Menőbb ott bukónak lenni, mint máshol nyerni?

Igen.

Wasserstein
2014. nov. 28. 20:11

Nyilván az a több tízezer aktív játékos starson mind mazochista...
Akkor játsszál csak noname megbízhatatlan kis termekben, amik egyik napról a másikra szűnnek meg, tele vannak botokkal, ha véletlenül leakasztasz egy nagyobb score-t, akkor ok nélkül kitiltanak, a kliens állandóan akadozik, vagy éppen el sem indul.
Én inkább maradok "menő" bukó.

Kukker
2014. nov. 28. 20:13

Speciel azért, hogy ne kelljen várnom arra, hogy tolhassam, ha tolhatnékom van. Ne kelljen aggódnom a kifizetés miatt, ne laggoljon még az apám f@sza is, és hogy ne kelljen erőművet fenntartanom a többasztalozás + hud-hoz.
Imádtam régen az Ongame-et, de marhára nem hiányzik a sok idegeskedés. Inkább idegeskedek a rossz játékom miatt, ez csak rajtam múlik.
Kis túlzással még rá sem nyomok a cashout-ra, már pittyen az email, a kezdeti validáláson kívül soha nem kellett a support-tal beszélnem.
Így hirtelen ennyi.

mostenjovok
Válasz drogba11c kommentjére
2014. nov. 28. 21:02

Jár a keksz

Én is csomószor full ideg vagyok, hogy egy paddypower vagy egy unibet mikor megy csődbe, mert az FTP óta közismert, hogy egy nagy, független terem mennyivel biztonságosabb, mint egy nóném szar

ferkocse
2014. nov. 28. 21:08

no, oké hogy iPoker-en retek a szoftver, de nekem kifizetési gondjaim
még eddig nem voltak. játékosállomány €10...50 sng-n vicc...
rake race mindig pontosan érkezik, rakeback se rossz éppen.
4 teremben játszottam, csak 1 szűnt meg eddig :)
de a pénzt onnan is kivettem, volt rá idő.
starson 2-3 éve játszottam, fel sem merült, hogy vissza kellene nekem
oda menni. mostanság főleg nem...
ongame-t nem ismerem, arról nem tudok nyilatkozni.

titcar
2014. nov. 28. 21:36

Jár a keksz

Én is csomószor full ideg vagyok, hogy egy paddypower vagy egy unibet mikor megy csődbe, mert az FTP óta közismert, hogy egy nagy, független terem mennyivel biztonságosabb, mint egy nóném szar

lol, nyilván ez a 2 fog csődölni :D esetleg még a willhill meg a ladbrokes nem? :D

mostenjovok
2014. nov. 28. 21:51

Aha, mert ezeknél gyakran előfordul, hogy nem azelőtt fizetnének ki, hogy rányomtam a withdraw gombra... nem kockáztatok, kétszer is meggondolom, hol tartom a 300 dolcsimat :S A románkanadai is mondta, hogy a sztársz név garancia a minőségre, hülye lennék nem hinni neki

bocs az offért

Élő ügyfélszolgálat