Bubble-ben pont hogy állatkodni kell, mert mindenki feszül! Ha meg nem adja, ,nem adja.. shit happens! De gondolom nem azért indítottad ,hogy visszakapd a beülődet! :P
Hello
Ha ez a bubble-ben történt akkor egy nagyon nagyon könnyű fold-ról beszélünk.
(Nekem higgyél!)
Bubble-ben pont hogy állatkodni kell, mert mindenki feszül! Ha meg nem adja, ,nem adja.. shit happens! De gondolom nem azért indítottad ,hogy visszakapd a beülődet! :P
Szia!
Köszönöm a segítséget!
Big 11 volt és bubble környékén, de nem emlékszem pontosan sajnos hogy előtte vagy utána. Gyaníthatóan előtte, mert elég szar eredményekkel futottam és ez volt az egyetlen potenciális versenyem ahol esetleg jó eredményt érhetek el, azért feszültem. Mondjuk ez alapján lehet utána is! :D
Nekem ilyenkor mindig ez a 88-99 a határ, TT-t nem dobok szerintem.
Esetleg meg lehet azt nézni valahol, hogy egy versenyen melyik vakszintnél kezdődött a kifizetés?
A mai 600/1200on van most, 1000 fos itm es 890en vannak perpill..
Hello
Ha ez a bubble-ben történt akkor egy nagyon nagyon könnyű fold-ról beszélünk.
(Nekem higgyél!)
Ez meg egy ilyen Lurdy poker szintű gondolatmenet...
"Nem azért jöttem, hogy dobáljak dikk"
Én a pre call-nak nem láttom az értelmét. Berakod a stack tizedet és mi a terv? Set mining 4es SPSRnél? Kiteszed maged pre egy squezenek de ha mindenki dob akkor sem akkora buli. Ha bármi 9 feletti megjelenik a floppon fogalmad sem lesz hol állsz és egy cbetre bedobod a favoritot. AI v fold of.
Én a pre call-nak nem láttom az értelmét. Berakod a stack tizedet és mi a terv? Set mining 4es SPSRnél? Kiteszed maged pre egy squezenek de ha mindenki dob akkor sem akkora buli. Ha bármi 9 feletti megjelenik a floppon fogalmad sem lesz hol állsz és egy cbetre bedobod a favoritot. AI v fold of.