Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Nem érem el a pokerakademia honlapját!

apcso
Válasz Zsipali kommentjére
2008. ápr. 21. 22:13

Hi!

Szerintem irhatok mindenki nevében de eddig nekünk se volt én multhét cstökön itt néztem az ept t.De azóta semmi.

Valahogy azt kéne elérni h legalabb megpróbaljanak utana nézni h valoban náluk van a gond.

Én kiprobaltam másik géppel is és eggyikkel sem ment. Sőt a vodofonos gyerek akinél először voltam annak a munkagépére dugtuk rá és neki sem jött be szal náluk kell a gondnak lenni két gép is szar lenne ah kisetudok jönni a mondatbol olyan ideg vagyok.:o

Reméljük valami azért lesz.

Üdv.

mortel
Válasz Zsipali kommentjére
2008. ápr. 22. 8:04

Arra szeretnék kérni mindenkit, aki érintett, hogy írjon már panaszlevelet a vodának, ha eddig nem tette volna meg.
Meg annyi kérdésem lenne, ha már a vodások ide összegyűltek, hogy kinek mennyire stabil a voda-net. Nekem fénykorában is kb. óránként-félóránként megszakad a kapcsolat, ami azért elég idegesítő pókerezés közben és szeretném tudni, hogy ez mennyire általános hibajelenség.
Kösz,
mortel

Bodza18
Válasz mortel kommentjére
2008. ápr. 22. 21:56

Kollégámnak ugyanez a gondja és neki is péntek óta szarakodik. Természetesen őt is leszerelték a "Biztos, hogy nem nálunk van a hiba" jól betanult sablonszöveggel...
Panasz-mail megy!

Vika
Válasz Bodza18 kommentjére
2008. ápr. 23. 11:05

Én most próbáltam ki, mert csak második netem a Voda, és már hetek óta nem használtam. Az eredmény ugyanaz, mint mindenkinél. Jelenleg 3 kliens van fent a gépemen, ebből a Party megy, viszont az Everest és a Nordica nem.

És ha már a kapcsolat minőségéről vagy stabilitásáról volt szó: nálam nem szakad meg gyakran, viszont másfél naponta menetrendszerűen este 8 és 9 között elszáll a 3G, és onnantól fél napig csak GPRS van. Ez minden második nap megtörténik, tehát nem egy-két esetről van szó, teljesen szabályosan ismétlődik a jelenség. Elvileg a kapcsolatnak tökéletesnek kellene lennie, körülbelül 2 kilométerre lehet légvonalban az adótorony, ráadásul jó 300 méterrel a "fejem felett" egy dombtetőn.

Őszintén szólva már eddig is gondolkodtam rajta, hogy eladom a modemet a francba, mert szinte egyáltalán nem használom, ez a mostani eset csak megerősít ebben. Még adok egy kis időt, de ha nem lesz változás, akkor minden szívfájdalom nélkül túl fogok adni a cuccon.

Vika
Válasz Vika kommentjére
2008. ápr. 23. 11:29

Ti milyen címre írtatok ezeknek a nyomiknak? A hivatalos oldalukon lévő: ugyfelszolgalat.hu@vodafone.com címre küldött levelemet visszadobálja a rendszer hibaüzenettel.

Vika
Válasz Vika kommentjére
2008. ápr. 23. 11:35

Na sokadik próbálkozásra átment a mail. Elég részletesen leírtam mindent, ráadásul konkrétan felszólítottam őket, hogy ne beszéljenek félre a válaszukban, hanem járjanak utána a dolgoknak. Ehhez képest kíváncsi leszek a válaszukra.

whack3r
Válasz Vika kommentjére
2008. ápr. 23. 11:36

Ti milyen címre írtatok ezeknek a nyomiknak? A hivatalos oldalukon lévő: ugyfelszolgalat.hu@vodafone.com címre küldött levelemet visszadobálja a rendszer hibaüzenettel.

Nekem sikerült oda mail-t küldeni. Válasz nem jött, de hibaüzenet sem..
Talán Orsolya tudhat valamit :)

-> a lap alján

Vodafone Magyarország

Bodza18
Válasz whack3r kommentjére
2008. ápr. 23. 12:19

Állítólag már dolgoznak az ügyön, de nem nagyon tudják hogy mi lehet a baj, csak azt hogy ezer bejelentés érkezett már az ügyben.

CrisRoniii7
Válasz Bodza18 kommentjére
2008. ápr. 23. 14:25

Nekem sem jön be péntek óta az akadémia+egy csomó más oldal...eddig 2+2 sem jött be...ma már igen...de akadémia ugyanúgy szar :(

medgypeti
Válasz CrisRoniii7 kommentjére
2008. ápr. 23. 14:28

Nyárra keresek vmi mobilnetes megoldást.Nem szeretnék két éves előfizetést 2 hónapért.Viszont nagyon jó lenne, ha nem leszek itthon akkor is tudnék pókerezni.Nincs valakinek ötlete, hogy hogy lehetnek kivitelezni?

Élő ügyfélszolgálat