Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Nem érem el a pokerakademia honlapját!

Vika
Válasz medgypeti kommentjére
2008. ápr. 23. 15:21

Nyárra keresek vmi mobilnetes megoldást.Nem szeretnék két éves előfizetést 2 hónapért.Viszont nagyon jó lenne, ha nem leszek itthon akkor is tudnék pókerezni.Nincs valakinek ötlete, hogy hogy lehetnek kivitelezni?

Megcsinálhatod azt, hogy megveszed valamelyik szolgáltatónál a modemet, aztán feltöltős üzemmódban használod. Ha pedig nyár végén már nincs rá szükséged, akkor eladod. Bukni persze fogsz rajta, mert például a Vodanál szűk 40 ezer az E220 modem feltöltőkártyával, eladni pedig körülbelül fele összegért tudod majd.

Polacheck
Válasz Vika kommentjére
2008. ápr. 23. 15:23

Csak ezért nincs értelme modemet venni. A legtöbb mobil használható modemként. Kérdés, hogy a telefonod tud-e normálisabb sebességű mobilnetet.

Vika
Válasz Polacheck kommentjére
2008. ápr. 23. 15:35

Közben rájöttem, hogy hülyeséget beszéltem, hiszen használtan is lehet venni modemet, és akkor nem lesz túl nagy a bukó egy eladás után, maximum pár ezer forint.

apcso
Válasz Vika kommentjére
2008. ápr. 23. 15:57

Sziasztok!

Na mükszik a Vodafone lehet nyomulni aki olvassa ezt a topikot az szoljon azoknak akiknek gondjai voltak.

Kedden beszeltem a cégemnél az egyik rendszergazdaval h mi a gond mert neki is van ilyen usb szarja.Aztan kiderült hogy a tesója a vodafonnal dolgozik. SZólt a tesójának és már megy is az egész.

Azt mondta a srác hogy nem a vodanal volt a gond hanem aki a netet biztositja nekik. D.t.n.t azok kurtak el valamit!

Kezdetem nagyon ideges lenni h nem lesz meg oldas.

Cool.

ÜDV.

whack3r
Válasz apcso kommentjére
2008. ápr. 23. 16:33

Sziasztok!

Na mükszik a Vodafone lehet nyomulni aki olvassa ezt a topikot az szoljon azoknak akiknek gondjai voltak.

Kedden beszeltem a cégemnél az egyik rendszergazdaval h mi a gond mert neki is van ilyen usb szarja.Aztan kiderült hogy a tesója a vodafonnal dolgozik. SZólt a tesójának és már megy is az egész.

Azt mondta a srác hogy nem a vodanal volt a gond hanem aki a netet biztositja nekik. D.t.n.t azok kurtak el valamit!

Cool.

ÜDV.

wow!

zsír, tesót üdvözöljük! :)
amint lehet próbálom is kifele

medgypeti
Válasz Vika kommentjére
2008. ápr. 23. 16:39

Közben rájöttem, hogy hülyeséget beszéltem, hiszen használtan is lehet venni modemet, és akkor nem lesz túl nagy a bukó egy eladás után, maximum pár ezer forint.

[*]Próbáld ki szolgáltatásunkat kötöttségek nélkül!
    3 munkanapon belül díjmentesen kipróbálhatod a szélessávú mobil internetet, valamint indoklás nélkül felmondhatod a szerződést, és az eszköz árát is visszafizetjük. Az aktiválástól számított 30 napon belül is élhetsz szerződésbontási jogoddal, kötbérfizetés nélkül, ebben az esetben a vásárolt modem vagy adatkártya vételárát szintén visszafizetjük, azonban a szolgáltatás időarányos díja kiszámlázásra kerül.
Ehhez a megoldáshoz mit szóltok?:D

apcso
2008. ápr. 23. 16:50

Hat ööö!

Lehet elkiabaltam valamit mert 5 percel ezelőzz megint nem értem el a honlapot.De biztos probalgatják rem nem fog szarakodni.

ÜDV!

Vika
2008. ápr. 23. 17:16

[*]Próbáld ki szolgáltatásunkat kötöttségek nélkül!
    3 munkanapon belül díjmentesen kipróbálhatod a szélessávú mobil internetet, valamint indoklás nélkül felmondhatod a szerződést, és az eszköz árát is visszafizetjük. Az aktiválástól számított 30 napon belül is élhetsz szerződésbontási jogoddal, kötbérfizetés nélkül, ebben az esetben a vásárolt modem vagy adatkártya vételárát szintén visszafizetjük, azonban a szolgáltatás időarányos díja kiszámlázásra kerül.
Ehhez a megoldáshoz mit szóltok?:D

:) Nem rossz, de vigyázz a Vodaval (már ha róluk van szó), keresik a kiskapukat folyamatosan, ha felmondásról van szó. ;)

Vika
Válasz apcso kommentjére
2008. ápr. 23. 17:17

Sziasztok!

Cool.

ÜDV.

Köszi a jó hírt, reméljük tényleg megoldódott a gondunk!

Élő ügyfélszolgálat