Nyárra keresek vmi mobilnetes megoldást.Nem szeretnék két éves előfizetést 2 hónapért.Viszont nagyon jó lenne, ha nem leszek itthon akkor is tudnék pókerezni.Nincs valakinek ötlete, hogy hogy lehetnek kivitelezni?
Csak ezért nincs értelme modemet venni. A legtöbb mobil használható modemként. Kérdés, hogy a telefonod tud-e normálisabb sebességű mobilnetet.
Közben rájöttem, hogy hülyeséget beszéltem, hiszen használtan is lehet venni modemet, és akkor nem lesz túl nagy a bukó egy eladás után, maximum pár ezer forint.
Sziasztok!
Na mükszik a Vodafone lehet nyomulni aki olvassa ezt a topikot az szoljon azoknak akiknek gondjai voltak.
Kedden beszeltem a cégemnél az egyik rendszergazdaval h mi a gond mert neki is van ilyen usb szarja.Aztan kiderült hogy a tesója a vodafonnal dolgozik. SZólt a tesójának és már megy is az egész.
Azt mondta a srác hogy nem a vodanal volt a gond hanem aki a netet biztositja nekik. D.t.n.t azok kurtak el valamit!
Kezdetem nagyon ideges lenni h nem lesz meg oldas.
Cool.
ÜDV.
Sziasztok!
Na mükszik a Vodafone lehet nyomulni aki olvassa ezt a topikot az szoljon azoknak akiknek gondjai voltak.
Kedden beszeltem a cégemnél az egyik rendszergazdaval h mi a gond mert neki is van ilyen usb szarja.Aztan kiderült hogy a tesója a vodafonnal dolgozik. SZólt a tesójának és már megy is az egész.
Azt mondta a srác hogy nem a vodanal volt a gond hanem aki a netet biztositja nekik. D.t.n.t azok kurtak el valamit!
Cool.
ÜDV.
Közben rájöttem, hogy hülyeséget beszéltem, hiszen használtan is lehet venni modemet, és akkor nem lesz túl nagy a bukó egy eladás után, maximum pár ezer forint.
Hat ööö!
Lehet elkiabaltam valamit mert 5 percel ezelőzz megint nem értem el a honlapot.De biztos probalgatják rem nem fog szarakodni.
ÜDV!
Ehhez a megoldáshoz mit szóltok?:D
[*]Próbáld ki szolgáltatásunkat kötöttségek nélkül!
3 munkanapon belül díjmentesen kipróbálhatod a szélessávú mobil internetet, valamint indoklás nélkül felmondhatod a szerződést, és az eszköz árát is visszafizetjük. Az aktiválástól számított 30 napon belül is élhetsz szerződésbontási jogoddal, kötbérfizetés nélkül, ebben az esetben a vásárolt modem vagy adatkártya vételárát szintén visszafizetjük, azonban a szolgáltatás időarányos díja kiszámlázásra kerül.
Sziasztok!
Cool.
ÜDV.