NextPoker kérdések
Nem tudok belépni a NextPokerre! :S Miért van ez?
Letöltöttem,kitöltöttem,de egyszerűen nem lép be. HELP!!!!!!!!!!!!
Nem tudok belépni a NextPokerre! :S Miért van ez?
Letöltöttem,kitöltöttem,de egyszerűen nem lép be. HELP!!!!!!!!!!!!
Hibás jelszó,vagy felhasználó név. Ezt irja ki.
Szar ügy :S
Nem ez az első oldal amin regisztrálnék.....de most feladom...reménytelen...
Még a My Accountot sem találom sehol.......
Lehet hogy béna vagyok!?....
Lépésről lépésre:
1. írd be a böngésződbe a https://nextpoker.com címet
2. Középen van két fehér mező a Create an account gombtól lejjebb és a Sign in gombtól balra. Balról jobbra az első mezőbe írd be a felhasználóneved, a másodikba a jelszavad
3. ha nem enged be, akkor elképzelhető, hogy a NextPoker által küldött e-mailben rá kell kattintanod egy hivatkozásra, amivel aktiválod a regisztrációd. Ha nem kaptál ilyen levelet, akkor küldd el nekem itt az Akadémián személyes üzenetben a NextPoker-es felhasználóneved
4. ha beengedett, akkor a fölső sötét menüsorban (a Create an account gombtól fölfelé) találod a My account gombot, közvetlenül a Start page és a Tournaments gombok között
5. Itt nézd meg a telefonszámokat, hogy helyesen szerepelnek-e. A következő két mezőről volt szó az előző bejegyzésemben: Int. Phone number Local mobile number
Lépésről lépésre:
1. írd be a böngésződbe a https://nextpoker.com címet
2. Középen van két fehér mező a Create an account gombtól lejjebb és a Sign in gombtól balra. Balról jobbra az első mezőbe írd be a felhasználóneved, a másodikba a jelszavad
3. ha nem enged be, akkor elképzelhető, hogy a NextPoker által küldött e-mailben rá kell kattintanod egy hivatkozásra, amivel aktiválod a regisztrációd. Ha nem kaptál ilyen levelet, akkor küldd el nekem itt az Akadémián személyes üzenetben a NextPoker-es felhasználóneved
4. ha beengedett, akkor a fölső sötét menüsorban (a Create an account gombtól fölfelé) találod a My account gombot, közvetlenül a Start page és a Tournaments gombok között
5. Itt nézd meg a telefonszámokat, hogy helyesen szerepelnek-e. A következő két mezőről volt szó az előző bejegyzésemben: Int. Phone number Local mobile number
Oké.
Már minden rendben. Köszönöm a segitséget. :)
Furcsa..........
Nagyon furcsa dolgot tapasztalok,mióta a nexten játszok. Ennyi AA,KK,QQ,JJ-t életemben nem láttam összesen,kézbe leosztani,mint itt ezalatt a pár nap alatt mióta itt játszom.
Felettébb gyanús és nagyon furcsállom...... Nem mintha én nem kapnék belőle,de akkor is......
Tapasztalt más is ilyet? Erre lennék kiváncsi.