castor11
2009. jan. 22. 11:37

NL10 FTP helyett???

Részt vettem tegnap egy coachingon, ahol azt tanácsolták, hogy FTP helyett keressek valami másik helyet a profitmaximalizálás érdekében.
Ongame(most kaptam egy reload bónuszt), Cryptologic. (Everestet nagyon nem akarom, de lehet erőszakot kellene vennem magamon?)
Ezekre gondoltam, csak most így hirtelen nem tudtam eldönteni.
Bodogon garázdálkodok még jelenleg...

Polacheck
Válasz castor11 kommentjére
2009. jan. 22. 11:39

Részt vettem tegnap egy coachingon, ahol azt tanácsolták, hogy FTP helyett keressek valami másik helyet a profitmaximalizálás érdekében.
Ongame(most kaptam egy reload bónuszt), Cryptologic. (Everestet nagyon nem akarom, de lehet erőszakot kellene vennem magamon?)

FTP NL10-en a dupla raket azért nehéz hosszútávon legyőzni. Én az everestet ajánlom HUD-al. Nekem ott jól ment ha olvastad a blogomat, elég szépen nyertem hosszú ideig.

andree
Válasz Polacheck kommentjére
2009. jan. 22. 12:12

Szerintem érdemes kikapni a starson 50$ bónuszt. (Elég jó rb). Utána tényleg Everest a legjobb, de Ongame, Cake se rossz.(Mind nagyon jó bónusz, rb) Igazából minden nagy hálózat NL10 mezőnye borzalmasan gyenge. A Microgaming talán a legrosszabb választás.

Boletus
2009. jan. 22. 12:19

Nem tudom milyen reloadot kaptál Ongame-n, de általában 100$-os részletekben vehető ki. Az 800 pont, ami NL30Sh-n 10k hand, NL10-en nem tudom mennyi, de kb. 25-30k-val számolj. Ha le tudsz játszani ennyit egy hónap alatt (általában ennyi időt adna a bónuszra), akkor jó az Ongame.

Chryss85
Válasz Boletus kommentjére
2009. jan. 22. 13:13

Pacific / LuckyAce, Everest, Cake, Ongame termek mind szép halászterületek. Nem is beszélve arról, hogy a Boss-on is milyen szaftos NL10 asztalok vannak.. Csak ott szar az FD..

tentaculata
Válasz Chryss85 kommentjére
2009. jan. 22. 13:18

Pacific / LuckyAce, Everest, Cake, Ongame termek mind szép halászterületek. Nem is beszélve arról, hogy a Boss-on is milyen szaftos NL10 asztalok vannak.. Csak ott szar az FD..

Egen FD nehezen kivehető, de van 30% rb, Heavenen rake race, heti-havi free-k, meg a cs játékosállomány. <----- a bosson

castor11
Válasz tentaculata kommentjére
2009. jan. 22. 13:55

Mindegyik mellett tudok pro és kontra érveket. Most mindenképpen szoknom kellene a HUD használatát.... Megfogadom a coach tanácsát :)
Az 5 max-ra annyira nem ugrok, de lehet, hogy Ongame-n bevállalom......

audiosultan
2009. jan. 22. 14:26

hány asztalon játszol? mert ha nem idegesít a pkr kliense, akkor csak ajánlani tudom. NL10-en olyan dolgokat fogsz tapasztalni, amit még életedben soha:)
csak azért kérdeztem az asztalszámot, mert ugye pkren 4 a max, amin egyszerre játszani lehet.

castor11
Válasz audiosultan kommentjére
2009. jan. 22. 14:38

hány asztalon játszol? mert ha nem idegesít a pkr kliense, akkor csak ajánlani tudom. NL10-en olyan dolgokat fogsz tapasztalni, amit még életedben soha:)
csak azért kérdeztem az asztalszámot, mert ugye pkren 4 a max, amin egyszerre játszani lehet.

Játszottam már ott, de annyira lassú a játék, hogy inkább hagytam. Meg most igyekszem a HUD-ot kihasználni. Magasabb téten lehet, hogy visszatérek, mert elég "érdekes", ami ott folyik :)

BenkiQB
Válasz andree kommentjére
2009. jan. 22. 14:45

A Microgaming talán a legrosszabb választás.

miért mondod ezt? mi a véleményed róla?

Élő ügyfélszolgálat