Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Noiq rake race probléma, furcsaságok

darklol
2009. jan. 12. 13:19

Noiq rake race probléma, furcsaságok

Hellosztok,

egy olyan problémám lenne hogy feltünt pár furcsáaság a noiq központi warm racel kapcsolatban. Szerintetek van értelme reklomálni vagy csak a fesztivált csinálom?

1. 8. áig frissitetteék a leaderboardot addig átlag napi 130 eur termelt rakel lehetett top100ba kerülni , 2 napja elmaradtak ezek a frissítések nem lehetett tudni mennyivel lehetett bekerülni

2. tegnap 250 eur raket termeltem és 0 helyet sikerült előre lépni ami eléggé furcsának tűnik, 7 napra levetitve napi átlag 160 eur raket termeltem... és a 4 nap után 78. voltam annak az eredménynek a dupláját termeltem 7 nap alatt amivel 108. lettem, ez nagyon nem arányos

3. 1 ember pl 2 szer is szerepel a listán

NoiQPoker: WARM UP RACE,

nick: BosseJunior

köszi a helpet!

Demiro
Válasz darklol kommentjére
2009. jan. 12. 13:22

A 68. is Te vagy. :) Egy levelet megér a dolog.

darklol
Válasz Demiro kommentjére
2009. jan. 12. 13:25

nem nem, az én nickem thumbestke

a Bossejunior akinek 2 szer szerepel a neve a listán

de már lefrissítették a listát és kivágtak a 100+ helyeket... szóval bizonyiték eltüntetve

Demiro
2009. jan. 12. 13:54

Volt egy akadémiás játékos, aki az utolsó frissítés szerint még a 60. hely környékén állt és most nem látom a listán (a100+ helyeken sem volt). Igaz, tegnap nem láttam játszani.

buktar
2009. jan. 12. 14:05

Volt egy akadémiás játékos, aki az utolsó frissítés szerint még a 60. hely környékén állt és most nem látom a listán (a100+ helyeken sem volt). Igaz, tegnap nem láttam játszani.

Te hányadik helyen végeztél?

kanrich_
2009. jan. 12. 20:14

átlag napi 130 eur termelt rakel lehetett top100ba kerülni

Ezek szerint kb. €1k rake-kel lehetett bejutni és $1k-t kapni érte. A fene egye meg, sajnos nem tudtam játszani, mert nem voltam itthon napokig, pedig mennyire tudtam, hogy ez +EV-s promó... :mad:

Demiro
Válasz kanrich_ kommentjére
2009. jan. 12. 23:54

Ezek szerint kb. €1k rake-kel lehetett bejutni és $1k-t kapni érte. A fene egye meg, sajnos nem tudtam játszani, mert nem voltam itthon napokig, pedig mennyire tudtam, hogy ez +EV-s promó... :mad:

Amikor abbahagytad, 102. helyen álltál, ha jól emlékszem.

Demiro
Válasz buktar kommentjére
2009. jan. 12. 23:56

Te hányadik helyen végeztél?

30 valahanyadik, pontosan nem emlékszem és most lusta vagyok megnézni. :)

darklol
2009. jan. 13. 0:17

nevetséges
12.00 elmult

az összes 11/9 es reg megjelenik, mintha full ring lenne

kanrich_
2009. jan. 13. 0:19

nevetséges
12.00 elmult

az összes 11/9 es reg megjelenik, mintha full ring lenne

Nem nehéz ellenük játszani, 23/19, igaz hogy az asztalszámot le kell csökkenteni. Mindenesetre ilyenkor nem is kell játszani, vagy más asztalra át kell menni.

Élő ügyfélszolgálat