Noiq rake race probléma, furcsaságok
Hellosztok,
egy olyan problémám lenne hogy feltünt pár furcsáaság a noiq központi warm racel kapcsolatban. Szerintetek van értelme reklomálni vagy csak a fesztivált csinálom?
1. 8. áig frissitetteék a leaderboardot addig átlag napi 130 eur termelt rakel lehetett top100ba kerülni , 2 napja elmaradtak ezek a frissítések nem lehetett tudni mennyivel lehetett bekerülni
2. tegnap 250 eur raket termeltem és 0 helyet sikerült előre lépni ami eléggé furcsának tűnik, 7 napra levetitve napi átlag 160 eur raket termeltem... és a 4 nap után 78. voltam annak az eredménynek a dupláját termeltem 7 nap alatt amivel 108. lettem, ez nagyon nem arányos
3. 1 ember pl 2 szer is szerepel a listán
NoiQPoker: WARM UP RACE,
nick: BosseJunior
köszi a helpet!
A 68. is Te vagy. :) Egy levelet megér a dolog.
nem nem, az én nickem thumbestke
a Bossejunior akinek 2 szer szerepel a neve a listán
de már lefrissítették a listát és kivágtak a 100+ helyeket... szóval bizonyiték eltüntetve
Volt egy akadémiás játékos, aki az utolsó frissítés szerint még a 60. hely környékén állt és most nem látom a listán (a100+ helyeken sem volt). Igaz, tegnap nem láttam játszani.
Volt egy akadémiás játékos, aki az utolsó frissítés szerint még a 60. hely környékén állt és most nem látom a listán (a100+ helyeken sem volt). Igaz, tegnap nem láttam játszani.
átlag napi 130 eur termelt rakel lehetett top100ba kerülni
Ezek szerint kb. €1k rake-kel lehetett bejutni és $1k-t kapni érte. A fene egye meg, sajnos nem tudtam játszani, mert nem voltam itthon napokig, pedig mennyire tudtam, hogy ez +EV-s promó... :mad:
Te hányadik helyen végeztél?
nevetséges
12.00 elmult
az összes 11/9 es reg megjelenik, mintha full ring lenne
nevetséges
12.00 elmult
az összes 11/9 es reg megjelenik, mintha full ring lenne