Amit írtam az egy alap +EV-s játék a statok alapján. Ha az ellenfél ellenstratégiát alkalmaz akkor adaptálódni kell. De azért nem játszani meg egy +EV-s játékot, mert "lehet" hogy az ellenfél ellenstratégiát fog alkalmazni sztem nem jó hozzáállás. Tolni kell nekik addig amíg nem lépnek valamit.
Részt vennék valami holdem tanfolyamon, már ha létezne. Merthogy szerintem csak töredék lehetőséget ismerem, tök jó lenne egy teljesen átfogó kép, és aztán utána profilalkotási feladatok különböző statisztika értékekkel.
Holdem tanfolyamot akarok! :P
A fold vs steal, és a fold vs resteal jelentené a dobásokat stealre és reatealre?
Tudom hogy amatőr kérdés, de akkor is. Valami olyasmire számítottam, hogy Fold to steal. A vs bezavar. :)
Eszméletlen palatáblát csináltam statikból, most tesztelem, hogy hogyan néz ki játék közben.
Ja meg még azon vergődöm, hogy hogyan színezhetném be az értékeket.
Azt tervezem, hogy mondjuk második sor cbet, donkbet, 3bet, checkraise, squeeze (floatot nem találtam) - tehát ez az a sor, amiben azt nézem milyen trükköket alkalmaznak
Alatta lévő sor pedig hogy mit tesznek ilyen trükkökre, szal csupa fold to...
Na most az összetartozókat beszínezném egyszínűre. probléma, hogy egyelőre csak olyat találtam, hogy bizonyos százaléktól színezné be nekem, hogy jelezze a kiugró értékeket.
Állandó színt nem lehet megadni? (biztos lehet, csak elnéztem)
Állandó színt nem lehet megadni? (biztos lehet, csak elnéztem)
Szerintem ha beirod h 0-100% és megadod a szint akkor jó lesz
ha csak siman 1 szint addsz hozza, akkor is mindig azt mutatja
Részt vennék valami holdem tanfolyamon, már ha létezne. Merthogy szerintem csak töredék lehetőséget ismerem, tök jó lenne egy teljesen átfogó kép, és aztán utána profilalkotási feladatok különböző statisztika értékekkel.
Holdem tanfolyamot akarok! :P
ez fájt egy kicsit... AAval menj ólin, azt' jólesz :D
Ja, gondolkozzon ő.