Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Ongame-alaptalan összejátszás vád

peraspera
Válasz BrenDoN kommentjére
2013. febr. 26. 3:53

Jesus, ex-ongame-esként és sng-sként ez engem is felidegesített.:) Mennyire primitív egy szar az egész.

btw.: Nem lehet, hogy vmi random f***arcú reg írt leveleket a supportnak? Csak azért jutott ez eszembe, mert én annó így próbáltam kiszűrni a botokat, valamint értelmes table selectingre ösztönözni a sok donk reget: addig fenyegettem őket, hogy rájuk küldöm a supportot, hogy botok meg collusion, míg nagy nehezen szinte mindegyik reagált a chat-emre.:DD még egy reg rá is bólintott, hogy akkor többet nem ül rám.:D

amúgy egyáltalán mennek még a game-ek? mintha azt írtátok vna, 100 körül nyomultok. Azon a szinten van játék???? ahogy én néztem minap az 5 dolcsisok futnak csak kb.

Suncitizen
Válasz peraspera kommentjére
2013. febr. 26. 7:43

Én csak azt nem értem, hogy miért nem lépett már valamit az affilate oldal?!
Kedves PA! Tessék valamit tenni, nem csak a kirakat embereitekért!!!!

illese
Válasz peraspera kommentjére
2013. febr. 26. 7:44

Gyerekek, tényleg csak a kiváncsiság. Hogy a vérbe lehet csalni azzal, hogy két reg egymásra ül, kb két napja ezen gondolkodom? Aljas módon összebeszéltek, hogy sok rake-t termeltek a teremnek? De tényleg, adjon már valaki tippet, mert belehalok a kiváncsiságba.

jabyga
Válasz illese kommentjére
2013. febr. 26. 9:28

Gyerekek, tényleg csak a kiváncsiság. Hogy a vérbe lehet csalni azzal, hogy két reg egymásra ül, kb két napja ezen gondolkodom? Aljas módon összebeszéltek, hogy sok rake-t termeltek a teremnek? De tényleg, adjon már valaki tippet, mert belehalok a kiváncsiságba.

Azért a skype világában ehhez nem kell nagy fantázia!

Ettől függetlenül k*rva undorító, hogy bizonyítékok nélkül vádaskodnak! Lehet nem ismerik az icm-et, és nem veszi be a gyomruk, hogy eldobtátok egymás ellen a TT-t buborékban két call után! :D

illese
Válasz jabyga kommentjére
2013. febr. 26. 10:08

Ja hogy nem HU tourney. Akkor értem. Kösz a választ, nem kell többet gondolkodnom.

Brader
2013. febr. 26. 11:06

Szűk 1 hónap alatt egyik féltől 10szer annyi handem lehet mint a másik félnek... szóval ha ez ennyire random akár én is lehetnék...
Igenis b@szogassátok a supportot akár a konkrét hh, akár amennyiben feljelentőről van szó a neve miatt!!! Nem semmi módszer amit peraspera írt :)
Table selecting asszem ongames racereknek ismeretlen fogalom. Havi pre-kalkuláció már rég nem a hozható ROI-val kezdődik, hanem a megtermelt rake-kel amik adott promókhoz szükségesek. Így kapjuk meg a havi-heti-napi tempónkat amibe sokszor se a table selecting, se egy ilyen eltiltás egy másik grindertől nem fér bele egy percre sem...

Gaabeesz
2013. febr. 26. 11:29

Ez elég szánalmas gyerekek..

möster
2013. febr. 26. 11:37

eléggé gusztustalan, amit megengednek maguknak a termek, ezek a random zárolgatások, és rágalmak eléggé furcsán veszik ki magukat...
PA ez ügyben tehetetlen?

Admin
Válasz möster kommentjére
2013. febr. 26. 12:08

Amennyiben szeretnétek, hogy a Pókerakadémia is eljárjon ebben az ügyben, úgy kérünk benneteket küldjétek el az infós címünkre e-mailben a következőket:

- a terem nevét amiben játszotok
- a user és nickneveteket
- az eddigi levelezéseteket a teremmel
- minden egyéb részletet ami az üggyel kapcsolatos

A beküldött infók alapján tudjuk majd kérni a két teremtől, hogy vizsgálják felül az ügyet.

möster
Válasz Admin kommentjére
2013. febr. 26. 12:11

Amennyiben szeretnétek, hogy a Pókerakadémia is eljárjon ebben az ügyben, úgy kérünk benneteket küldjétek el az infós címünkre e-mailben a következőket:

- a terem nevét amiben játszotok
- a user és nickneveteket
- az eddigi levelezéseteket a teremmel
- minden egyéb részletet ami az üggyel kapcsolatos

A beküldött infók alapján tudjuk majd kérni a két teremtől, hogy vizsgálják felül az ügyet.

korrekt!!!!

Élő ügyfélszolgálat