Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Ongame-alaptalan összejátszás vád

klagyi1
Válasz möster kommentjére
2013. febr. 26. 12:59

Nagyon durva ez az ügy!!!!! Én is tolom veletek mostanában és biztosra észrevettem volna ha összejátszotok vagy ha bárki más összejátszik....Nem is értem hogy gondolják ezt hogy nem ülhet le két ember egy asztalhoz! Még ha az összes asztalon ott vagy akkor is kevés 50-en!! Kíváncsi lennék hogy kik ellenőrzik a "csalást"??!! Vagy elég ha valakire ráfogják? A korrekt az lenne hogy ha már úgy gondolják hogy valaki csal akkor kitiltják és természetesen alaposan elmagyarázzák neki hogy mit, hol ,hogyan követett el!!! De persze akkor nem termelnétek nekik a raket.....

Slynzor
Válasz klagyi1 kommentjére
2013. febr. 26. 13:26

Nagyon durva ez az ügy!!!!! Én is tolom veletek mostanában és biztosra észrevettem volna ha összejátszotok vagy ha bárki más összejátszik....Nem is értem hogy gondolják ezt hogy nem ülhet le két ember egy asztalhoz! Még ha az összes asztalon ott vagy akkor is kevés 50-en!! Kíváncsi lennék hogy kik ellenőrzik a "csalást"??!! Vagy elég ha valakire ráfogják? A korrekt az lenne hogy ha már úgy gondolják hogy valaki csal akkor kitiltják és természetesen alaposan elmagyarázzák neki hogy mit, hol ,hogyan követett el!!! De persze akkor nem termelnétek nekik a raket.....

Amennyit mostanában veled játszom, sztem mi leszünk a következő páros. :D

Romsy
Válasz BrenDoN kommentjére
2013. febr. 26. 13:30

meg kell nekik mondani hogy bele lesz verve a fejük a seggükbe

klagyi1
Válasz Slynzor kommentjére
2013. febr. 26. 13:45

Egyből megnéztem az emailemet én is gondolhatod! :) Végülis biztos dobtam párszor jobb lapot a 3betedre és lehet hogy még fullt is engedtem el ellened sit outon! Ehhez hozzá jön még hogy én is magyar vagyok... Kell ennél több bizonyíték? :)

Élő ügyfélszolgálat