Spanyolban pont most lesz korlátozás.:)
Nem tudja valaki, hogy ott mi várható?
Csak részben tudom google fordítóval lefordítani, így linkelek, ha valaki érti közel 100%-ra miről van benne szó akkor magyarul nyugodtan tegye közzé:)
De én szegregált piacról és befizetési limitekről és stoplos-ról és hasonlókat véltem felfedezni benne.
Spain Liberalizes Online Poker Draft | Pokerfuse Online Poker News
Nem tudja valaki, hogy ott mi várható?
Ahogy a topik címében is van, az érdekelne engem is, szlovák oldalon mi a jelenlegi helyzet? Csak vannak itt felvidéki magyar playerek.
Ahogy a topik címében is van, az érdekelne engem is, szlovák oldalon mi a jelenlegi helyzet? Csak vannak itt felvidéki magyar playerek.
vannak, de még nincs nálunk sem eldöntve hogy mi lesz. egyelőre szerencsére eltörölték azt a javaslatot, miszerint cenzúráznák a netet, mivel ugye elég erősen eu alkotmányellenes lenne.
Szóval jelen állás szerint odaát nincs ez a mizéria, hogy január 1től (vagy valami későbbi dátumtól) lesz valami, hanem úgy van minden ahogy jelenleg itt is?
Sziasztok. Utánna néztem egy pár itteni (szerbiai) fórumon, de nem találtam semmi érdemlegeset az online játékok szabályozásával. Lehet, h kissebb gondjuk is nagyobb ennél :) Nem tudom, h van-e valami tervezet ezzel kapcsolatban, de ha van is, akkor sehol sem beszélnek róla az itteni playák. Úgyhogy itt sincs még semmi mizéria az adózás miatt
Én elég sokat jártam Kassára élő cashezni, de az online helyzetről semmit se tudok.Az országról viszont annyit igen, hogy ott leszarnak egy csomó mindent.Pókerban amúgy se értek el olyan eredményeket, hogy egyáltalán felfigyeljen komolyabban a közvélemény a játékra, bár most ez a cseh pali nagyot szakított.Érdemes megnézni a szlovák P5's listát
Az egyik cseh póker újság címlapján egyszer egy NL200as reget mutogattak, szted érdekel is ott egyáltalán vkit hogy a netes pókert megadóztassák?:D