Lol :D Erre a listára még az én nevem is beférne, akkor is, ha csak élőjátékról van szó.
Gondolom egy csomó embert nem trackel ez az oldal.
a hendonmobos se egy nagy szám.Annyi hogy ott az első helyezettről kurva jó a kép:D ajánlom mindenkinek, egy ilyen pali vezeti a szlovák all time money listet:D
Én jelenleg Ukrajnában lakom. Itt születtem, de az elmúlt kb. 10 évben Magyarországon éltem, most nyáron költöztem vissza.
Az online poker itteni szabályozása kb. semmilyen, legalábbis nem tudok olyan törvényről, amely ezzel foglalkozna, illetve nem hallani, hogy bármikor a jövőben tervben lenne bármi hasonló.
Gondolom egy csomó embert nem trackel ez az oldal.
És ha valaki mint mondjuk a babyka, mint ukrán állampolgár regisztrált és átjön Magyarhonba az ukrán regjével, akkor itt is tud játszani és esetleges későbbi korlátozások nem vonatkoznak rá gondolom, max ha elmegyünk odáig, hogy az oldalak blokkolva lesznek? És nem tud belépni Mao-ról.
Meg, ami érdekelt még, a thaiföldi különítménynek nem okoz gondot a cashout külföldről? Mivel gondolom többség magyar regisztrációjú csak külföldön játszanak, de valaki írta korábban, hogy a ki/be fizetésekhez nem célszerű más országban tartózkodni, ehhez valaki valamit?
Szólni kell a teremnek, hogy kiköltözöl és akkor nincs gond a cashouttal.
nevada legalizálta az on line pokert. Gondolom legalizálja akkor gyorsan az összes többi állam is és visszatérnek az asztalokhoz a fishek! Februártól lép be nevada!