Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > "nem mondhatom meg"

birs320
Válasz ZsoleszAK47 kommentjére
2010. szept. 29. 23:20

Ui: Egy 3k-s s.c torna volt Debrecenben.

Ezzel kellett volna kezdened, second chance tornákon nem köteles megmondani.

titcar
Válasz ZsoleszAK47 kommentjére
2010. szept. 29. 23:41

Sziasztok akadémiások!

Kérdésem a következő egyik poker clubban játszottam, amikor egy hand közepén voltunk és megszerettem vna tudni az osztótól hogy mennyi van a potban.
Kérdésemre a válasz az volt hogy nem mondhatnám meg, de most az egyszer megmondom.
Nem vagyok járatos az élő játékban de megszeretném tudni tőletek hogy ez tényleg így van-e?

1* nekem is ezt mondta az osztó, hogy nem mondja meg, aztán miután a handben stackeltem az ellenfelet, valamiért nem kapott semmi borravalót :eek:

cincinatus
Válasz titcar kommentjére
2010. szept. 29. 23:53

Ez kizárólag a házszabályon (és az osztón) múlik, érdemes rákérdezni a verseny előtt.

Mondjuk szerintem elég nagy hülyeség, hogy néhány helyen nem mondják meg. Nincs is sok értelme...

spiderbond
Válasz titcar kommentjére
2010. szept. 30. 0:00

Ahol én eddig játszottam, sehol nem mondták meg. Én úgy tudom nem is mondhatja meg.
Én pl. ha valakinek megmondja az osztó akkor szólok neki hogy legközelebb lsz ne tegye. Tessék számolni a bekerülő pénzt, nem nehéz. Ráadásul csak egy asztalon játszol, ahol csiga lassúsággal pörögnek a leosztások.
Mire figyelsz ha még arra az egy asztalra sem megy?

Arra persze megkérheted az osztót hogy kicsit rendezze el a zsetonokat, és magad megszámolod.

Zehy
Válasz cincinatus kommentjére
2010. szept. 30. 0:03

Ez kizárólag a házszabályon (és az osztón) múlik, érdemes rákérdezni a verseny előtt.

Mondjuk szerintem elég nagy hülyeség, hogy néhány helyen nem mondják meg. Nincs is sok értelme...

Most házszabály vagy az osztón múlik?

R1per2
Válasz spiderbond kommentjére
2010. szept. 30. 0:06

Ahol én eddig játszottam, sehol nem mondták meg. Én úgy tudom nem is mondhatja meg.
Én pl. ha valakinek megmondja az osztó akkor szólok neki hogy legközelebb lsz ne tegye. Tessék számolni a bekerülő pénzt, nem nehéz. Ráadásul csak egy asztalon játszol, ahol csiga lassúsággal pörögnek a leosztások.
Mire figyelsz ha még arra az egy asztalra sem megy?

Arra persze megkérheted az osztót hogy kicsit rendezze el a zsetonokat, és magad megszámolod.

Nekem még elrendezni sem volt hajlandó, és leszarom, nem vagyok én fejszámoló, játszani mentem oda, dolgozzon meg a pénzéért, egyébként meg leszarom, játszok online, kapják be.

cincinatus
Válasz Zehy kommentjére
2010. szept. 30. 0:08

Természetesen a házszabályon. De ha jófej az osztó összerendezi vagy nagyságrendileg megmondja(az ugyanis nem tiltott).

Spiderbond
Én pont az ellenkezőjét tapasztaltam, a legtöbb helyen eddig megmondták és ez az egész csak arra jó, hogy egyszer megszívassák az embert. Abban a teremben ahol a legtöbbször játszottam először nem mondták meg, utána rájöttek, hogy hülyeség aztán megmondták.

Zehy
2010. szept. 30. 0:13

Természetesen a házszabályon. De ha jófej az osztó összerendezi vagy nagyságrendileg megmondja(az ugyanis nem tiltott).

Spiderbond
Én pont az ellenkezőjét tapasztaltam, a legtöbb helyen eddig megmondták és ez az egész csak arra jó, hogy egyszer megszívassák az embert. Abban a teremben ahol a legtöbbször játszottam először nem mondták meg, utána rájöttek, hogy hülyeség aztán megmondták.

LoL, tök szemetek a WSOP-n...

cincinatus
Válasz Zehy kommentjére
2010. szept. 30. 0:17

Zehy

Akkor mondd meg mi értelme, hogy nem mondják meg?

(Megjegyzem, én még életemben nem kérdeztem meg.)

R1per2
2010. szept. 30. 0:19

majd bevezetik online is, hogy nem írják ki a potot számszerűen, meg a zsetonokat is összevissza mutatják, hogy abból se következtethess :D

Élő ügyfélszolgálat