lecso10
Válasz jak1 kommentjére
2013. okt. 3. 20:19

Itt a PA-n is van Titcar-nak HM videója, és van fent a stat.-ok értelmezéséről cikk is.

A héten megnéztem az összes videóját, alap művek, kár,h nincs több...

641stone
Válasz Ice-pocó kommentjére
2013. okt. 3. 20:24

Bár nem tudom mi az az STG, de $1/$1.5-ön gyakorlatilag nem tudsz nyerni értékelhető összeget. Tegyük fel, hogy letolsz egy hónapban 1000-et, és már nem vagy kezdő, akkor 10%-os ROI-t ha tudsz hozni elsőre, az azt jelenti, hogy $80-$100-zal leszel pluszban a hónap végén minimum 100 óra melóval. Ami ugye simán közelíti az $1-es órabért. Ebbe még nem számoltam bele a rake-t, amit kifizetsz a teremnek. Szerintem ne számíts arra, hogy ezen a limiten fagyira valónál többet fogsz "keresni". Ha meg jó vagy, és feljebb mész, $20-$30 környékén mire eljutsz a döntő asztalig, azt fogod látni, hogy körülötted mindenkinek normális statjai lesznek, szóval csupa regulárral fogsz birkózni, rajtuk meg nem lesz akkora edge-d, hogy órabérben tudd realizálni.

Üdv és GL az asztaloknál.

Ice-pocó
Válasz 641stone kommentjére
2013. okt. 3. 20:35

Bár nem tudom mi az az STG, de $1/$1.5-ön gyakorlatilag nem tudsz nyerni értékelhető összeget. Tegyük fel, hogy letolsz egy hónapban 1000-et, és már nem vagy kezdő, akkor 10%-os ROI-t ha tudsz hozni elsőre, az azt jelenti, hogy $80-$100-zal leszel pluszban a hónap végén minimum 100 óra melóval. Ami ugye simán közelíti az $1-es órabért. Ebbe még nem számoltam bele a rake-t, amit kifizetsz a teremnek. Szerintem ne számíts arra, hogy ezen a limiten fagyira valónál többet fogsz "keresni". Ha meg jó vagy, és feljebb mész, $20-$30 környékén mire eljutsz a döntő asztalig, azt fogod látni, hogy körülötted mindenkinek normális statjai lesznek, szóval csupa regulárral fogsz birkózni, rajtuk meg nem lesz akkora edge-d, hogy órabérben tudd realizálni.

Üdv és GL az asztaloknál.

Sng akart lenni...:) amúgy lehúztál most mindenről....Akkor milyen limiten játsszak, ami megéri magyarországi viszonylatban? Vagy a hagyjam a Sit&Go-t? A cash nem az én világom a Hsz-eim is ezt mutatják, (van önkritikám), versenyben is csak egy fokkal vagyok jobb...Akkor MTT? Vagy, ha mégis cash, akkor mekkora limiten?

BelaKecske
2013. okt. 3. 20:41

játszál hu sng-t, 60-80%ban fishekkel játszol és 5-10-es téten már lehet normálisan nyerni pénzt ha van jó rakeback. azt meg kérdezd meg a topikban, hogy hol van sok akció, mert én nem tudom, ipokin nemigen.

Ice-pocó
Válasz BelaKecske kommentjére
2013. okt. 3. 20:46

játszál hu sng-t, 60-80%ban fishekkel játszol és 5-10-es téten már lehet normálisan nyerni pénzt ha van jó rakeback. azt meg kérdezd meg a topikban, hogy hol van sok akció, mert én nem tudom, ipokin nemigen.

Ja igen, de az megint egy másik szakma. Ahhoz edző kell, arra meg nem-igen van pénzem. Most kb. 300-500 dollárral tudnék elindulni.
Cash-en Nl5-ön mekkora órabért tudnék hozni, viszonylag konzervatív játékkal?
/Igazából PS-az, ami opció lenne, de ha úgy van, akkor mennék máshova is./

BelaKecske
2013. okt. 3. 20:55

Nem tom, mondjuk 2.5 dollárt + rakeback, de ezt saccoltam. Ja és sztem menj máshova, erős a mezőny elvileg PS, meg ha este játszol v délután, máshol is van asztal.

Ahhoz, hogy megverd a 5 usd hu sima v sima turbo hu mezőnyt, nem hiszem h kéne coach vagy bármi, van 2-3 elég jó anyag a neten magyarul is, van egy könyv is konkrétan, + egy rakat MRJ videó, ami világklasszis. 2.5usd-hez van rollod bőven, kezd ott.

azért is javaslom ezt, mert cashelni elkezdeni most nem a legjobb valszeg, mtt meg lutri.

Ice-pocó
Válasz BelaKecske kommentjére
2013. okt. 3. 21:12

Nem tom, mondjuk 2.5 dollárt + rakeback, de ezt saccoltam. Ja és sztem menj máshova, erős a mezőny elvileg PS, meg ha este játszol v délután, máshol is van asztal.

Ahhoz, hogy megverd a 5 usd hu sima v sima turbo hu mezőnyt, nem hiszem h kéne coach vagy bármi, van 2-3 elég jó anyag a neten magyarul is, van egy könyv is konkrétan, + egy rakat MRJ videó, ami világklasszis. 2.5usd-hez van rollod bőven, kezd ott.

azért is javaslom ezt, mert cashelni elkezdeni most nem a legjobb valszeg, mtt meg lutri.

A munkámmal is megvan a 2.5 dollár nettó,bár annyira nem rajongok érte...
Amúgy miért nem jó mostanság a cash?
Tudsz valamit?
A vidiket megnézem!

BelaKecske
2013. okt. 3. 21:20

Változott a játék, aztán kevesebben vannak és jobbak a fishek, a regek meg nagyon agrók ami miatt nagyobb variancia és kisebb winrate várható. Andree írta le asszem ezt szépen régen, hogy a fish üldögél a kisvakon a 84s-ével, benézne szívesen, de mire hozzá ér az action már 4betelt a parti.
szal nehezebb nyerni már, nem véletlen h egy rakás cash reg mást játszik már vagy akar.

Ice-pocó
2013. okt. 3. 21:27

Valaki tudna nekem termet ajánlani HU SnG-re 2-2,5 dolláros alapon?

Maxxxika
2013. okt. 3. 21:34

Gyyorsan meggyőztek :D
10$-ig csinálhatod PS-en

Élő ügyfélszolgálat