Mersenneary ebookot megszerezted már?
Amenyiben SnG-t tervezel játszani, az 500$-os roll még 7 $-os Sng-re is 70 beülő. Ha jól játszol, akkor ezt a roll-t, csak nagy balszerencsével tudod elbukni. 7$ -os KO. játszottam több mint 2.100-at. Átlag 14%-os ROI-t produkáltam.
SharkScope - Online and Live Poker Statistics
3.5$ -os SnG-t játszva, pedig van 140 BI-ed. Erre már azt mondom, aki ismeri az sng szabályait, annak lehetetlen elveszíteni. Közel 6.000-et toltam le a knock-out-s SnG-ből, és ezalatt 11,9% ROI-t csináltam.
4.200 db 1.5 $/ 90 / KO versenyen pedig 50% feletti ROI-m van. Itt nagyon gyenge a mezőny. ABC pókert jázszva, szerintem 30% simán hozható.
Igaz, itt is fejlődik a mezőny. Másfél éve ezen a téten volt 30-40 jó játékos, most, hogy újból játszottam ezt a típust, az előzőekhez még hozzá kellett tennem, jóval kisebb minta alapján 50-60 játékost, akinek a legtöbbje román. Maximum 4-5, esetleg 6 magyar indul, ezzel szemben 12-15 román van a 90 fős csapatban. Volt olyan döntő asztal, ahol 5 Caucescu gyerek ült.
Ebből már számolhatsz órabért magadnak.
Te mégis mindig panaszkodsz iván...
Ilyen abin felesleges orabert meg rbt nezni, sngnel elengedhetetlen a magas jatekszam, sok sok asztalon kell tolni, nagyon pontos jatek szukseges. A legtobb ember nem is tudja, foleg bubbleben meg ftn milyen kifinomult donteseket kell hozni...inkabb ugy gondolom felettebb pontosakat. 180 manokon 25-30 dodos oraber a teteje, ami hozhato. Tanuld meg a pushokat, callokat, lasd az icmet, es indulj el 1 es tetrol, 2.50 is konnyen verheto, feljebb is lehet nyerni azert, de az meg odebb van;)
Te mégis mindig panaszkodsz iván...