SnG terem kezdőnek?
Sziasztok! Kezdőnek melyik volna szerintetek az ideális terem 10 fős SnG játékhoz?
Úgy másfél hónapja foglalkozom pókerrel, és kb 3 hete játszom a Poker Academy Pro-val, ha van rá 1-2 órám. Eddig 44 SnG partit nyomtam le, közel 30%-át nyertem meg, a ROI-m 73%-os. Lassan kipróbálnám a játékot valódi ellenfelek ellen, 1-2 dolláros beülőkkel. De nemtom, hol.
A CG egyelőre nem érdekel, és csak szórakozásból játszanék, napi 1-2 SnG-t.
Olvasmányaim alapján a Bodogot néztem ki, de az infok alapvetően a CG-ről szólnak - véleményetek szerint ez jó választás SnG-hez is?
Hol érdemes elindulni?
Sziasztok! Kezdőnek melyik volna szerintetek az ideális terem 10 fős SnG játékhoz?
Úgy másfél hónapja foglalkozom pókerrel, és kb 3 hete játszom a Poker Academy Pro-val, ha van rá 1-2 órám. Eddig 44 SnG partit nyomtam le, közel 30%-át nyertem meg, a ROI-m 73%-os. Lassan kipróbálnám a játékot valódi ellenfelek ellen, 1-2 dolláros beülőkkel. De nemtom, hol.
Olvasmányaim alapján a Bodogot néztem ki, de az infok alapvetően a CG-ről szólnak - véleményetek szerint ez jó választás SnG-hez is?
Hol érdemes elindulni?
Szerintem szinte bármelyik terem szóba jöhet,de készülj föl rá,hogy ilyen alacsony tétéken azért elég laza a játék.
Azért én is szoktam néha ilyenekre beülni,de jártam már úgy,hogy 2 dolláros DON játszottam,és egyszer csak azon kaptam magam,hogy nyertem.Szinte nem is tudom hogy történt,1 perccel előtte még 8-an voltunk.
Szóval ilyenek megtörténnek,röpködnek az all-in ek.De ha elkapod a fonalad,akkor lehet nyerni is.De ilyen téten szerintem több múlik a szerencsén,elképesztő mákolások is vannak,néhány barom szinte bármire képes megadni.
Kezdőknek ennyire alacsony limiten szinte majdnem mindegy.
Bodogról nincs tapasztalatom, sose játszottam ott.
PokerStars-nak elég jó szoftvere van, óriási tárházuk van versenyekből/SNG-kből, és játszhatsz vele akár több asztalon kényelmesen.
Több termet nem említenék meg mert PS-en játszottam a legtöbb sng-t, nekem bejön.
amelyik szoftver bejön, ha esetleg több asztalon akarod tolni amelyiket jobban tudod kezelni...
Én elég sok terembe SNG-ztam és szerintem az Ipoker $5 alatt veszettül gyenge és elég könnyű egy standard feszes játékkal jó profitra szert tenni.
Party nem éri meg a jutalék miatt.
Ongame-re is azt mondják elég jó.
Egyébként ilyen téten valóban minden teremben találsz gyengéket szép számmal.
Kösz a gyors válaszokat.
Ha alacsony beülők mellett ennyire laza a játék, és bármire mondanak all in-t, akkor egy kevés ismerettel már rendelkező kezdő egyáltalán tud ott fejlődni? Érdemesebb lehet magasabb beülőkkel kezdeni?
A pokerstars nem elsősorban profiknak való terem?
Én elég sok terembe SNG-ztam és szerintem az Ipoker $5 alatt veszettül gyenge és elég könnyű egy standard feszes játékkal jó profitra szert tenni.
Party nem éri meg a jutalék miatt.
Ongame-re is azt mondják elég jó.
Egyébként ilyen téten valóban minden teremben találsz gyengéket szép számmal.
Hol érdemes elindulni?