szfvkrisz
Válasz bia89 kommentjére
2013. okt. 25. 17:05

Remélem sikerül!!!
GL

jak1
Válasz naggeri kommentjére
2013. okt. 25. 18:24

ok nyilván persze, csak futottatok bele gondolom már ilyenbe.
Példának okáért, ha valaki megélhetésért pókerezik, kvázi annyi pénze sincs hogy fenntartson egy albit, ezért folyamatosan cashoutol a nyereményből és egyszer csak beüt a krach..
Gyerek ott van hogy tartozik x dollárral, poki se megy és fel akarja adni?

Nem is nagyon röpködnek az ajánlatok...

Flush67
Válasz Flush67 kommentjére
2013. okt. 25. 19:25

Lehet, hogy félreértettétek, de én alapnak gondolom, hogy írásos szerződéssel kezdődik egy ilyen dolog.
A staker (a támogató) bármikor elállhat a dologtól, például, ha megrendül a bizalma, nem látja a potenciált, rájön, hogy rossz üzlet, nem megfelelő a stakelt (támogatott) hozzállása stb.

iKeksz
2013. okt. 25. 21:02

Lehet, hogy félreértettétek, de én alapnak gondolom, hogy írásos szerződéssel kezdődik egy ilyen dolog.
A staker (a támogató) bármikor elállhat a dologtól, például, ha megrendül a bizalma, nem látja a potenciált, rájön, hogy rossz üzlet, nem megfelelő a stakelt (támogatott) hozzállása stb.

jól teszed!

21PoKeRaRcSuNy
2013. okt. 25. 21:37

Úgy tudom , hogy ezt a féle szerződés papírt nem fogadják el a bíróságon , ergó szart sem ér.

Krono
Válasz 21PoKeRaRcSuNy kommentjére
2013. okt. 25. 21:37

Úgy tudom , hogy ezt a féle szerződés papírt nem fogadják el a bíróságon , ergó szart sem ér.

Nem is azért íratják alá.

Stali44
Válasz Krono kommentjére
2013. okt. 25. 23:02

Nem is azért íratják alá.

Mire gondolsz?

Gaabeesz
Válasz 21PoKeRaRcSuNy kommentjére
2013. okt. 25. 23:18

Mit, egy kölcsönadási szerződést, ahol beleírjátok, hogy x-y időtartamig köteles pl. visszafizetni, xy részletekben, stb?

klagyi1
2013. okt. 26. 0:50

Az ilyen szerződés sem megoldás szerintem mert itt meg a stakelt járhat rosszul ha elveszti a pénzt és mégis be akarják rajta hajtani.... Kölcsönös bizalom nélkül ez a dolog nem működhet szerintem (vagy egy közös ismerős nélkül aki kezességet vállal) . A cashoutokat is meg lehet oldani ha pl. 1k-t ad a staker és mondjuk ha megy a szekér a 3k fölötti pénzt veszed le és azt is mindig elosztjátok . Így ha elkezdesz bukni max az alap tőkét bukhatod. Ha 1k-ra visszabuksz eldönthetitek hogyan tovább, vagy előre meg kell állapodni benne hogy az alap tőkét vissza kell e adnod ilyen esetben vagy esetleg a staker vállalja a kockázatot... Nyilván ha mondjuk 10k-t osztottatok akkor ez már nem akkora gond ha meg nem mész 3k fölé akkor sem... :)

Krono
Válasz Gaabeesz kommentjére
2013. okt. 26. 19:24

Mit, egy kölcsönadási szerződést, ahol beleírjátok, hogy x-y időtartamig köteles pl. visszafizetni, xy részletekben, stb?

Nem hiszem, hogy ezzel jól járna bármelyik fél is. Minden körülményt figyelembe vesznek a bíróságon, és mit mondanál, hogy pokerezni adtam kölcsön neki pénzt? Milyen körülmények között, stb (itt aztán még az is kiderülhet, hogy több embernek adtál kölcsön, akik %ot fizettek a nyeremények után = miért nem adóztál belőle). Persze, aki jobban ért a joghoz az kifejthetné ezzel kapcsolatban a véleményét.

Szerintem a szerződés alapvetően azért véd a lelépéstől, mert bizonyíték van arra, hogy adott ember stakelte az illetőt, így ha lelép a pénzzel, akkor kb soha nem fog tudni stakert találni.

Plusz nem hiszem,hogy elfogadnák bíróságon a szerződést, és csak a sz0pás lenne vele, ha hatóságon keresztül akarnál behajtani X $-t. Szerintem nincs az a pénz, ami miatt megéri ez, ami miatt megérné, annyit meg úgy sem utal senki a másik számlájára úgy, hogy nem ismeri az illetőt.

Élő ügyfélszolgálat