Az hát, nekem az AA-t mindig szétlövik! KK-ról nem is beszélve... dúrva a szórás!
Szerintem inkább 40% a szerencsefaktor.
Sok ismerősöm általában a fontos flippeket nem tudja behúzni, és a 80-20 -at is inkább fizétős vagy ft előtt bukjuk el.
Sajnos
Mindenképp fontos a tudás de vannak szerencsésebb és szerencsétlenebb emberek.
azért megkülönböztetünk szellemi és fizikai sportokat ám:D
Sztem 37,5%
Jól mondod inas! Igen én is a sajnos szerencsétlen emberek közé tartozom, ezt több PS pro is alá tudja támasztani! És a legundorítóbb az egészben, hogy egyes szerencsés játékosok miután szénné mákolnak, még be is írják a csetbe hogy: ty donk...!
Szia Én a pokert nem tartom sportnak!!!
Sajnos nem egyforma eséllyel indulnak az emberek. Aki gazdagabb az gyakrabban betolja rosszabb lappal is , mert úgy van vele ha nem mákol nevez a következőre. És élltalában sikerül is neki.
Bazz, ennyi aranyköpést már nem tudok kirakni, hagyjátok abba :D:D:D
Sztem 37,5%
A póker egyértelműen szellemi sport. A mindenki által teljesen elismert bridzstől két lényeges dologban különbözik: 1. pénzben játszanak, 2. mutatás nélkül is lehet nyerni. A legtöbb más tulajdonságuk megegyezik.
Talán Spirited mondta egy rádió adásban, hogy a póker CG munka, az MTT sport. Munkából rendszeres, nagyjából kiszámítható jövedelemre lehet szert tenni, a sport a kiugró nyeremények és a hosszú "sikertelenségek" terepe.
Jól mondod inas! Igen én is a sajnos szerencsétlen emberek közé tartozom, ezt több PS pro is alá tudja támasztani! És a legundorítóbb az egészben, hogy egyes szerencsés játékosok miután szénné mákolnak, még be is írják a csetbe hogy: ty donk...!