Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Szerencsejáték vagy szellemi sport az online póker?

tarno21
Válasz tydonk kommentjére
2011. márc. 8. 18:55

Az hát, nekem az AA-t mindig szétlövik! KK-ról nem is beszélve... dúrva a szórás!

Cimbi lehet te a szerencsétlenebb emberek közé tartozol.

tydonk
Válasz tarno21 kommentjére
2011. márc. 8. 18:57

Szerintem inkább 40% a szerencsefaktor.
Sok ismerősöm általában a fontos flippeket nem tudja behúzni, és a 80-20 -at is inkább fizétős vagy ft előtt bukjuk el.
Sajnos
Mindenképp fontos a tudás de vannak szerencsésebb és szerencsétlenebb emberek.

Jól mondod inas! Igen én is a sajnos szerencsétlen emberek közé tartozom, ezt több PS pro is alá tudja támasztani! És a legundorítóbb az egészben, hogy egyes szerencsés játékosok miután szénné mákolnak, még be is írják a csetbe hogy: ty donk...!

tarno21
Válasz rockett kommentjére
2011. márc. 8. 18:59

azért megkülönböztetünk szellemi és fizikai sportokat ám:D

Szia Én a pokert nem tartom sportnak!!!
Sajnos nem egyforma eséllyel indulnak az emberek. Aki gazdagabb az gyakrabban betolja rosszabb lappal is , mert úgy van vele ha nem mákol nevez a következőre. És élltalában sikerül is neki.

Zehy
2011. márc. 8. 18:59

Sztem 37,5%

tarno21
2011. márc. 8. 19:01

Jól mondod inas! Igen én is a sajnos szerencsétlen emberek közé tartozom, ezt több PS pro is alá tudja támasztani! És a legundorítóbb az egészben, hogy egyes szerencsés játékosok miután szénné mákolnak, még be is írják a csetbe hogy: ty donk...!

Na az ilyen emberekre én is nagyon be tudok rágni!!!
És megmagyarázzák hogy ezt be kelett tolni.

JociBalboa

Szia Én a pokert nem tartom sportnak!!!
Sajnos nem egyforma eséllyel indulnak az emberek. Aki gazdagabb az gyakrabban betolja rosszabb lappal is , mert úgy van vele ha nem mákol nevez a következőre. És élltalában sikerül is neki.

ha ezt komolyan gondoltad akkor csak gratulálni tudok.

Zehy
Válasz Zehy kommentjére

Bazz, ennyi aranyköpést már nem tudok kirakni, hagyjátok abba :D:D:D

tydonk
Válasz Zehy kommentjére

Sztem 37,5%

Ezt hogy számoltad ki? Kajakra érdekelne! Ty.

tarno21
Válasz Bumbanas kommentjére
2011. márc. 8. 19:12

A póker egyértelműen szellemi sport. A mindenki által teljesen elismert bridzstől két lényeges dologban különbözik: 1. pénzben játszanak, 2. mutatás nélkül is lehet nyerni. A legtöbb más tulajdonságuk megegyezik.
Talán Spirited mondta egy rádió adásban, hogy a póker CG munka, az MTT sport. Munkából rendszeres, nagyjából kiszámítható jövedelemre lehet szert tenni, a sport a kiugró nyeremények és a hosszú "sikertelenségek" terepe.

A fas.om a szellemi sport akki ezeket írja annak azt kivánom csak annyiszor lőjjék szét mint engem. Én még a 99-1%-ot is elbukom.
Aki meg jön az okoskodással hogy a gyenge játékosok mind ezt mondják. Az .......

fejes1988
2011. márc. 8. 19:27

Csak nem ez ihlette a nickneved?

Élő ügyfélszolgálat