Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Szerencsejáték vagy szellemi sport az online póker?

tydonk
Válasz fejes1988 kommentjére
2011. márc. 8. 19:29

Csak nem ez ihlette a nickneved?

De igen, ahogy mondod!

Zsipali
Válasz tydonk kommentjére
2011. márc. 8. 19:33

Óriási ez a topic. :D Tarno pls mutasd azt a leosztást ahol elbuktad a 99-1%-ot

fejes1988
Válasz tydonk kommentjére
2011. márc. 8. 19:35

De igen, ahogy mondod!

Akutyamegamacska!

bravesoul
Válasz tarno21 kommentjére
2011. márc. 8. 19:40

A fas.om a szellemi sport akki ezeket írja annak azt kivánom csak annyiszor lőjjék szét mint engem. Én még a 99-1%-ot is elbukom.
Aki meg jön az okoskodással hogy a gyenge játékosok mind ezt mondják. Az .......

Fizikális fájdalmat okoznak ezek a hsz-ek. De tényleg,annyira tehetetlennek érzem magam és olyan elkeserítő ,hogy emberek képesek ennyire buta dolgokat írni.

Ha netán repülővel közlekednél a jövőben ( A statisztikák szerint 1 a 9 millióhoz az esélye annak, hogy valaki repülőgép balesetben veszti életét.) Akkor nagyon sok szerencsét, de én a helyedben ilyen szerencsével kerülném a dolgot.

Durrrr helyében pedig valszeg mindent kipróbálnék ami veszélyes,úgyis elég szerencsés, megússza.

Zsipali
Válasz bravesoul kommentjére
2011. márc. 8. 19:42

Fizikális fájdalmat okoznak ezek a hsz-ek. De tényleg,annyira tehetetlennek érzem magam és olyan elkeserítő ,hogy emberek képesek ennyire buta dolgokat írni.

Ha netán repülővel közlekednél a jövőben ( A statisztikák szerint 1 a 9 millióhoz az esélye annak, hogy valaki repülőgép balesetben veszti életét.) Akkor nagyon sok szerencsét, de én a helyedben ilyen szerencsével kerülném a dolgot.

Durrrr helyében pedig valszeg mindent kipróbálnék ami veszélyes,úgyis elég szerencsés, megússza.

:D:D:D

tarno21
Válasz Zsipali kommentjére
2011. márc. 8. 19:44

Óriási ez a topic. :D Tarno pls mutasd azt a leosztást ahol elbuktad a 99-1%-ot

Itt a parti.
Nekem A-A gomról emelek egy 2,5x-t kapok a 3 betet én 4 betelek a másik call, flop A-5-2 ő emel fél potot én visszaemelek ő all in megy én call, mutatás J-J.
Turn J, River J
Ennyit erről.
És esküszöm hogy ez így történt.
Soha ne nyerjek ha nem így volt!!!

dj.reLax86
Válasz Zsipali kommentjére
2011. márc. 8. 19:44

tydonk :D

djdecide
Válasz dj.reLax86 kommentjére
2011. márc. 8. 19:46

standard!
hehehehe

tarno21
Válasz bravesoul kommentjére
2011. márc. 8. 19:47

Sajnos a repülésre semmi esélyem, mert mindíg elveszik a pénzem a "prok"

djdecide
Válasz djdecide kommentjére
2011. márc. 8. 19:47

EPIC topic!!!:P

Élő ügyfélszolgálat