Nálam ugyanez a helyzet :(
Én TN update után PS-t is frissítettem.
Gép restart nálam megoldotta ezt a gondot. Legalábbis 5 perce nem írta ki a hibaüzenetet :D
up: HM-et elindítottam, ugyan úgy szar :(
Egy globális problémával állunk szemben.
Nálam még ugyanígy fennáll ez a gond. Fenti hibaüzenetet kapom indíát sután, majd hiába nyomok a "Folytatásra", újra felugrik, félrehúzom az ablakot, közben meg a ninja megy, működnek a funcikók, viszont maga a ninja főablak befagy, és csak feladatkezelővel lehet kilőni. Valaki tud már megoldást? Vagy valami infot, hogy mikor lesz egy update?
Nálam még ugyanígy fennáll ez a gond. Fenti hibaüzenetet kapom indíát sután, majd hiába nyomok a "Folytatásra", újra felugrik, félrehúzom az ablakot, közben meg a ninja megy, működnek a funcikók, viszont maga a ninja főablak befagy, és csak feladatkezelővel lehet kilőni. Valaki tud már megoldást? Vagy valami infot, hogy mikor lesz egy update?
Try disabling the "Never Sit Out" feature for both cash games and tournaments in TableNinja>Annoyances. That should temporarily solve the problem while we prepare another update. Let me know if this doesn't seem to help.
Error cropping checkbox
Ma frissítettem a Starst és nem működik az SNG better, más is észlelte a problémát?
UP: problema megoldva, talaltam egy erdekes dolgot, majd leirom.
UP: problema megoldva, talaltam egy erdekes dolgot, majd leirom.
Tűkön ülve várjuk mindannyian hogy megoszd velünk ezt az érdekes dolgot kedves galambos..