Sziasztok!
Tegnap megbolondult a TN... olyat csinált h sng senseiben beállitottam hogy nyisson meg 15db 7$-osat és 5db 15$-osat. Eddig működött rendesen de tegnap több 15$-osat nyitott meg utána meg csak a 15$-osokat nyitotta halomra.
Valaki találkozott már hasonlóval?
Valaki el tudná mondani mit kell ahhoz beállítanom, hogyha 22 asztalt szeretném, hogy megnyisson, szépen egymás után, és utána többet ne nyitogasson a TN?
SnG Senseiben, és ugye most az a plusz csavar, hogy egyszerre 4 sng regisztrációt indít a stars.
Odáig meg van, hogy filterben belövöm mi kell, elnevezem TN-ben, meg letesztelem.
Beállítom, hogy target number 22, de
Max per cycle? Lentebb Keep x tournaments open for? Advanced settingssel kezdjek valamit?
Az a gáz, hogy egyrészt x időnként (ami meg van adva a seconds between cycles-nél) folyamatosan ugrál fel a regelős ablak, mert be akar regelni olyanokra is, amire már be vagyok...és ez elég idegesítő, meg zavaró. Be van ikszelve az enable sorting optimization.
De ez csak szimplán zavaró. A nagyobb gond az, hogy folyton le kell állítanom, mert össze vissza regelget azután is, hogy elindult a 22 sng (lehet, hogy nem megy mind a 22 éppen, és ez a gond, de én csak 22-t akarok letolni egyszerre)
Valaki el tudná mondani mit kell ahhoz beállítanom, hogyha 22 asztalt szeretném, hogy megnyisson, szépen egymás után, és utána többet ne nyitogasson a TN?
SnG Senseiben, és ugye most az a plusz csavar, hogy egyszerre 4 sng regisztrációt indít a stars.
Odáig meg van, hogy filterben belövöm mi kell, elnevezem TN-ben, meg letesztelem.
Beállítom, hogy target number 22, de
Max per cycle? Lentebb Keep x tournaments open for? Advanced settingssel kezdjek valamit?
Az a gáz, hogy egyrészt x időnként (ami meg van adva a seconds between cycles-nél) folyamatosan ugrál fel a regelős ablak, mert be akar regelni olyanokra is, amire már be vagyok...és ez elég idegesítő, meg zavaró. Be van ikszelve az enable sorting optimization.
De ez csak szimplán zavaró. A nagyobb gond az, hogy folyton le kell állítanom, mert össze vissza regelget azután is, hogy elindult a 22 sng (lehet, hogy nem megy mind a 22 éppen, és ez a gond, de én csak 22-t akarok letolni egyszerre)
Max per cycle: Ha kifilterezed az adott sng-t, akkor ennyi sng-re fog próbálni regisztrálni. 180 fős sng-nél pl limitenként csak egy sng van éppen regisztráció alatt, tehát a max per cycle-t 1-re kell állítani.
Target number: Ebből a típusú sng-ből ennyi darabot fog tartani, amíg nem éri el a max asztalszámot.
Keep x tournament: Egyszerre ennyi asztalt fog nyitni amíg el nem éri a total tournaments számot. Szóval ide azt írd, ahány asztalon akarsz játszani.
for x total tournaments: Ide pedig azt írd, ahány darabot akarsz játszani a sessionben.
Advanced Settings: Maradhat mindegyik 2 sec. Ez azért van benne, mert onnantól kezdve, hogy beállítja a filtert, kell egy-két másodperc, amíg a stars felfogja, hogy állított a ninja a filteren.
Egy magyar TN video is majdcsak olyan hasznos lenne itta PA-n ,mint HM vidi Titcartöl !:o
Illetve ha azt szeretném, hogy pl a 20 asztalból 17db 2.5$180-as és 3db 3.5$45emberest tartson nekem folyamatosan nyitva akor azt hogy csinálom ?
Egy magyar TN video is majdcsak olyan hasznos lenne itta PA-n ,mint HM vidi Titcartöl !:o
Illetve ha azt szeretném, hogy pl a 20 asztalból 17db 2.5$180-as és 3db 3.5$45emberest tartson nekem folyamatosan nyitva akor azt hogy csinálom ?
Meggyógyították az sng openert az új updateben! Juhhéééé:)
Respect a gyors reagálásért a TN-es csapatnak
ezt miért irja ki a TableninjaPP: hotkey already assigned
köszi
ezt miért irja ki a TableninjaPP: hotkey already assigned
köszi