közben rájöttem
másnak se indul?
másnak se indul?
Segítsetek légyszi!
Letöltöttem a trial verziót, hogy egy ideig próbálgassam, hogyan működik. Telepítettem eredményesen. Megnéztem a Getting started videót, beállításokat elvégeztem. Semmi nincs elindítva, ráklikkelek, elindul, felhozza azt a beállításos, sokfüles ablakot. Utána indítom a PS-t, asztalokat nyitok, és mintha mi sem történt volna közben, a TN érzéketlen a gombnyomkodásaimra, úgy játszom, mintha el sem indítottam volna. Addig nem akarom megvenni, amíg nem vagyok biztos benne, hogy használni is tudom...
Előre is köszi, ha valaki veszi a fáradságot!
Valaki esetleg? Előbb indítsam a TN-t vagy előbb a PS-t? Itt lehet a kutya elásva?
Vmelyik Pro Team tag nem akar egy oktató videót csinálni a Table Ninjához?? :D
Hello
Megnyitom a Tableninján belül a Sit-n-Go sensei-t, itt a save namedhez beírom hogy "2.5 turbo" és mellete a "save"-re nyomok és job alsó sarokban egy rublika ugrik fel hogy :
"to use the Sit-n-GO opener,you must have the Pokerstars(R) lobby open the Sit-n-Go page."
Vki nem tudja hogy mért van ez? Elég gáz nyitogatni az asztalokat egyesével, így hogy van TN. Valaki help pls !!!
A PS lobbyban az SNG fület kell kiválasztani.
Hello
Megnyitom a Tableninján belül a Sit-n-Go sensei-t, itt a save namedhez beírom hogy "2.5 turbo" és mellete a "save"-re nyomok és job alsó sarokban egy rublika ugrik fel hogy :
"to use the Sit-n-GO opener,you must have the Pokerstars(R) lobby open the Sit-n-Go page."
Vki nem tudja hogy mért van ez? Elég gáz nyitogatni az asztalokat egyesével, így hogy van TN. Valaki help pls !!!
Megnyitod a PS klienst
Sit & GO fül
Sit & GO Filter
beállítod a szűrőket, hogy csakis azok az SNG-k jelenjenek meg a kliensben, amit be akarsz tenni a ninjába
És ekkor írod be a Ninjába a nevet, és nyomod meg a save-et.
Frissítés pipa !