Sziasztok!
A véleményeteket kérném, hogy mennyire fontos egy "ABC" poker mellett a rólunk kialakult kép elferdítése időnként, CG alacsony téteken (NL10, NL25)???
És ez mennyiben fontos magasabb téteken???
(ha nem jó topikba írtam, akkor bocs)
Hali!
Elsősorban Heads-up CG játékosoktók kérdezném,h. tudnának-e ajánlani nekem egy rakebackes termet NL20/25-NL50-ig HU-ozásra?! most PS-en "tengődöm" NL50-en. Cake-en is van számlám.. de ott nappal kevés a HU-asztal :S
Általában késő délelőtt, illetve kora délután játszom, vagyis szinte csak napközben.
Full Tilt kizárva!!
Gondolom főleg IPN (ex Boss) termeket ajánlanátok, de oda 100 euró raket kell termelni havonta, ha jól tudom,h. jogosult legyek rakebackre, annyit + nm biztos,h. játszom minden hónapban. Szóval várom a tippeket, előre is THX!!! ;)
sok a rake 25-50-en. inkább sh játékot javasolnék neked.
A könyvek általában olyan ellenfelek ellen érvényesek akik gondolkodnak, tehát sokkal magasabb szinten vannak. Akik micro téten játszanak többnyire fish-ek ezért máshogy kell ellenük játszanod mert szinte egyáltalán nem gondolkoznak.
Megvan ellenük is a megfelelő játékstílus de nem mindig a könyvekben.
Én is micro téten játszom és ezen az oldalon is, máshol is vannak tanácsok micro tétre!
átállás cash game-re
Sziasztok, freerollokkal kezdtem a pókerezést, már tűrhetően belejöttem (első hely, pénzbeérés, stb.), de most már szeretnék kesgémezni, csak éppen valahogy nem áll rá a kezem. Aki járt már így, világosítson meg, miben kéne máshogy hozzáállnom a játékhoz?
Köszi előre is!
Sziasztok, freerollokkal kezdtem a pókerezést, már tűrhetően belejöttem (első hely, pénzbeérés, stb.), de most már szeretnék kesgémezni, csak éppen valahogy nem áll rá a kezem. Aki járt már így, világosítson meg, miben kéne máshogy hozzáállnom a játékhoz?
Köszi előre is!
konkrétan?
Igen, éppen a konkrét tanácsok érdekelnek. Sokat olvasok, de erre még nem találtam meg a választ. A kérdésem az, miben kell másként játszani a cash game-ben, mint a freerollban. Mondjuk, az induló kezek mások. És még? Olvasnivaló belinkelésének is örülnék!
Igen, éppen a konkrét tanácsok érdekelnek. Sokat olvasok, de erre még nem találtam meg a választ. A kérdésem az, miben kell másként játszani a cash game-ben, mint a freerollban. Mondjuk, az induló kezek mások. És még? Olvasnivaló belinkelésének is örülnék!
Kösz
Köszönöm az ötleteket, szorgosan tanulok : ))!