Santon23
Válasz Aranyhal kommentjére
2010. ápr. 11. 22:33

Sziasztok !

Eddig freeroll fighterkedtem, a legnagyobb nyereményem kemény 6 $ volt na mind1, de ennek vége mert szert tettem elég sok pénzre sportfogadással és átutaltam 400 $-t a Titan pokerre és MTT-ken szeretnék indulni csak elötte megakarom tanulni h kell komolyan játszani az lenne a kérdésem, hogy hol kezdjek bele a tanulásba ? Kiszeretnék alakítani egy hiper agresszív játékot mert én azt látom kifizetődőnek aztán lehet, hogy kiderül majd, hogy nem az de sebaj. Szóval tudna valaki segíteni ?

titcar
Válasz Santon23 kommentjére
2010. ápr. 11. 23:01

Sziasztok !

Eddig freeroll fighterkedtem, a legnagyobb nyereményem kemény 6 $ volt na mind1, de ennek vége mert szert tettem elég sok pénzre sportfogadással és átutaltam 400 $-t a Titan pokerre és MTT-ken szeretnék indulni csak elötte megakarom tanulni h kell komolyan játszani az lenne a kérdésem, hogy hol kezdjek bele a tanulásba ? Kiszeretnék alakítani egy hiper agresszív játékot mert én azt látom kifizetődőnek aztán lehet, hogy kiderül majd, hogy nem az de sebaj. Szóval tudna valaki segíteni ?

itteni cikkek közt nézz körül pl :)

Tiborko21
Válasz titcar kommentjére
2010. ápr. 23. 21:16

Tegyük fel, hogy az asztalnál az utolsók közt kullogok, de nagyon feszes vagyok, és feltornázom magam chipleader-nek. Akkor megérheti egy kicsit lazára, vagy nagyon agresszívra átkapcsolni a játékstílust?

izé
Válasz Tiborko21 kommentjére
2010. máj. 25. 22:07

Szerintem ez a dolga a chipleadernek!!!

danfiu
Válasz izé kommentjére
2010. máj. 25. 23:02

En amikor egy tornan vay FT-n CL vok, akkor mindig az ellenfelet/poziciot nezem, a tobbi nem lenyeg. Egy pelda, pl ha lenne egy stackem, ami kb 20-22 BB akkor MP JTs-dal az sima fold, viszonta ha CL vok es 50+ BBs stackel akkor megeri emelni. Szvsz amikor CL az ember, akkor lazan kell jatszani, de nem atesni a lo tuloldalara.

Ger1bacsi
Válasz danfiu kommentjére
2010. máj. 25. 23:10

En amikor egy tornan vay FT-n CL vok, akkor mindig az ellenfelet/poziciot nezem, a tobbi nem lenyeg. Egy pelda, pl ha lenne egy stackem, ami kb 20-22 BB akkor MP JTs-dal az sima fold, viszonta ha CL vok es 50+ BBs stackel akkor megeri emelni. Szvsz amikor CL az ember, akkor lazan kell jatszani, de nem atesni a lo tuloldalara.

+1, és fontosak a stackméretek, nem mindegy hogy mögöttünk van 2-3 stnd resteal stack, vagy például feszesebb átlagstackel rendelkező játékos.(Tőlük majdnemhogy any2 steal, míg ha van resteal stack/(ss) célszerű rájukdobálni, minimum közepes lappal pedig bet/push.)

damas
Válasz Ger1bacsi kommentjére
2010. jún. 2. 2:05

Sziasztok!

Egy elég banális kérdésem lenne.
Van kis beidegződésem, amivel már nem is akarok saccolni mennyi pénzt buktam.
1 példa:
cutoff-ról AJ-vel emelek, a kisvak adja egyedül.
Flop: 86J szivárvány. Emelek, visszaemel, megadom. Hát gondolom magamban 66, 88 esetleg KJ
Turn: J, check, félpotot emel, megadom, közben hangosan kimondom: 66 vagy 88.
River: Q, miközben gondolkodást imitál, a chatbox-ot keresem, h beírjam a pofonegyszerű read-et. Allin megy, mivel gondolkodnom nem nagyon kell, reflexből... megadom...

Ha valakinek sikerült ilyesmiből kinevelni magát, elmondja, hogy kell? :)

_Roll_
Válasz damas kommentjére
2010. jún. 2. 8:12

Sziasztok!

Egy elég banális kérdésem lenne.
Van kis beidegződésem, amivel már nem is akarok saccolni mennyi pénzt buktam.
1 példa:
cutoff-ról AJ-vel emelek, a kisvak adja egyedül.
Flop: 86J szivárvány. Emelek, visszaemel, megadom. Hát gondolom magamban 66, 88 esetleg KJ
Turn: J, check, félpotot emel, megadom, közben hangosan kimondom: 66 vagy 88.
River: Q, miközben gondolkodást imitál, a chatbox-ot keresem, h beírjam a pofonegyszerű read-et. Allin megy, mivel gondolkodnom nem nagyon kell, reflexből... megadom...

Ha valakinek sikerült ilyesmiből kinevelni magát, elmondja, hogy kell? :)

preflop emelj normálisat. utána nem nagyon tudsz mit csinálni.

én saját tapasztalatomból azt mondanám ilyenkor van QJ az ellenfélnél :D

damas
Válasz _Roll_ kommentjére
2010. jún. 3. 2:20

preflop emelj normálisat. utána nem nagyon tudsz mit csinálni.

én saját tapasztalatomból azt mondanám ilyenkor van QJ az ellenfélnél :D

Hát a konkrét leosztás nem fontos. A lényeg, h _meg akarom nyerni a kasszát_, az másodlagos, h tudom, nem fogom. :)

Élő ügyfélszolgálat