Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Teremválasztás kezdőnek micro full ring cash game-hez

JohnLenin
2015. márc. 25. 16:57

Teremválasztás kezdőnek micro full ring cash game-hez

Hello,
most hogy a 888 kivágott minket magyarokat, kénytelen vagyok termet váltani, de kezdőként nem nagyon van kiinduló pontom, hogy hova érdemes regelni full ring micro cash-t játszani. Pokerstars egyelőre kilőve, mert ott régebben már volt pénzem és most szeretnék bonus-ra vadászni, redepo bonus meg nincs a starsnál. 120 dodót akarok befieztni és nl4-t támadni. Szeretném elkerülni az elkerülhető baszakodást (gyenge sw/nincs elég asztal/túl erős a mezőny/stb...), és reménykedem abban, hogy pa tagok tapasztalatai segítenek ebben.

Kérdéseim amikre válasz/megerősítés kellene:
- melyik termet/hálózatot ajánljátok és miért?
- Pár oldalt átböngészve az jött le, hogy talán iPoker network lenne a helyes választás a játékosszám és a sok hal miatt
- iPoker-en belül melyik terem? Úgy látom, hogy Everest-re van legtöbb promó, de itt a pokerakadémia everest forumán azt olvastam, hogy elég nagy a gépigénye a teremnek, meg folyamatosan kidobálja a játékosokat. Vagy ez az összes iPoker teremre igaz?
- mit nyerek azzal, ha pokerakadémián keresztül regelek egy terembe? Látom, hogy vannak ezek a pa-s rake race-ek, de mivel micro téten elég kevés rake-t tudok termelni és amúgy sem vagyok nagy grinder, így kötve hiszem, hogy egy fillért is fogok keresni rake race-ből. Persze ha sikeresen feljebb lépkedek, akkor a későbbiekben ez változhat..
- mit veszítek, ha pa-n keresztül regelek?

Megjegyzés: azért nyomok full ring-et 6max helyett, mert itt kisebb a variancia, és az alapok megtanulásához sok helyen ezt ajánlják (pl Kocka21 és mrj írománya micro playereknek itt a pa-n). Viszont úgy látom, hogy picit "kihalófélben" van manapság a fullring, és aktuális cikkeket, stratégiát, stat és hand elemzéseket is keveset találni 6max-hoz képest.

Köszi a válaszokat!

Masters800
Válasz JohnLenin kommentjére
2015. márc. 25. 17:52

hát én nem vagyok cg játékos de manapság cg-t kezdeni már nem éri meg (főleg nem fullring). Az ipokeren nem kezdenék mert rengeteg nit játékos van már mikrón is, én a hive hálozatot ajánlanám mert az egy ***** nagy halastó.

svajcifiu
2015. márc. 25. 17:57

Sajnos PS-en kívül minimális játék folyik full ringen más termekben
Ha 3-4 különböző teremben játszol egyszerre akkor talán össze tudsz hozni 15-20 asztalt
Full tilten, Party pokeren, és az FR termekben. PS FR. - Winamax FR.

Szerencsekerék
Válasz svajcifiu kommentjére
2015. márc. 25. 22:42

Sajnos PS-en kívül minimális játék folyik full ringen más termekben
Ha 3-4 különböző teremben játszol egyszerre akkor talán össze tudsz hozni 15-20 asztalt
.

Szerinted egy kezdő mikor játszik 15-20 asztalon??????????
:confused::confused::confused:

BMalloy62
2015. márc. 25. 22:59

Ha mindenképpen fr, akkor mikrotétes zoom poker a Starson. NL2/NL5 még mindig gyenge, NL5-ön valamiért hihetetlen sok idióta van. NL10 viszont elég feszes, de NL25-ön újra beindul az élet. Sajnos feljebb még nem jutottam, de NL50 után csak 6max.

hateAllMss
2015. márc. 26. 9:22

Csak a Stars. :(

Wildcatfish
2015. márc. 26. 13:29

Inkább arról kéne lebeszélni hogy egy döglödő játékformába ássa be magát.

BMalloy62
Válasz Wildcatfish kommentjére
2015. márc. 26. 17:45

Inkább arról kéne lebeszélni hogy egy döglödő játékformába ássa be magát.

Kifejthetnéd bővebben, engem érdekelne a véleményed. Holdem helyett PLO, 9 helyett 6max vagy cgvel van problémád ?

Netrol
2015. márc. 26. 17:48

Omahába érdemes belevágni kis tanulással feszesebb játékkal szerintem NL10-ig simán lehet profitálni!

Masters800
Válasz Netrol kommentjére
2015. márc. 26. 17:49

Omahába érdemes belevágni kis tanulással feszesebb játékkal szerintem NL10-ig simán lehet profitálni!

omaha általában pot limit

Élő ügyfélszolgálat