Szerintem reggelj egy másik terembe és kezd el ujra.(persze rendesen)
Ha egyszer sikerült,akkor fog megint,és fogd fel ugy,hogy ez volt a tanulópénz!!
Ja, hogy itt 1+ hét is lehet ha ilyet írtak. Hát ha ez jó nekik, gondolom az sem érdekli őket hogy befizetésem sem volt még és teljesen szűz számla volt?
A sürgetésnek meg gondolom semmi értelme. Lehet igazad van aztán le is mondok róla.
nem marad más választásod mint az érzelmek. írd le, hogy amikor regeltél paráltál, hogy kifosztanak és nem merted megadni a valós adataidat.
most viszont tisztában vagy a dolgokkal és neked fontos lenne, hogy a világ egyik legnagyobb oldalán játszhass.
a lényeg, hogy a regelésed idejekor elmúltál már 18 ugye? mert ha nem és most mégis engednék a dolgot akkor amiatt biztos bukna!
ezt aranyosan, szívbemarkolóan fogalmazd meg aztán bizakodj. nekem starson volt 2 akkontom és bezárattam az egyiket. pedig megvolt adva mindegyiken a valós adatom.
keríts egy jó és érzelgős sztorit és bízz!! GL!
nem marad más választásod mint az érzelmek. írd le, hogy amikor regeltél paráltál, hogy kifosztanak és nem merted megadni a valós adataidat.
most viszont tisztában vagy a dolgokkal és neked fontos lenne, hogy a világ egyik legnagyobb oldalán játszhass.
a lényeg, hogy a regelésed idejekor elmúltál már 18 ugye? mert ha nem és most mégis engednék a dolgot akkor amiatt biztos bukna!
ezt aranyosan, szívbemarkolóan fogalmazd meg aztán bizakodj. nekem starson volt 2 akkontom és bezárattam az egyiket. pedig megvolt adva mindegyiken a valós adatom.
ezt te sem gondoltad komolyan... :D
Kedves *****!
Köszönjük levelét.
Kérésére zároltuk a "********" számláját.
Ne aggódjon, ez nem fog semmilyen következménnyel járni.
Az Ön helyében én elkezdenék gondolkodni a barátai megtréfálásán . :)
Engedje meg, hogy a figyelmébe ajánljam az alábbi oldalt:
drunk mates get pranked LOL Pranks.com
Ha bármi másban segítségére lehetünk, kérjük vegye fel a kapcsolatot
Ügyfélszolgálatunkkal.
Üdvözlettel:
Réka
PokerStars Ügyfélszolgálat
én a kis sztorimat a haverjaimra fogtam. azt mondtam szerettek volna megszívatni és, hogy most mi lesz. meg, hogy nem szeretném elveszteni a pénzem ésbla-bla-bla. erre kaptam ezt a választ.
2., és egyben utolsó :D
:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
wtf ez a levél Dzsonni? :eek:
:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
wtf ez a levél Dzsonni? :eek: