Komoly?? Ilyen sokáig tartott neked a biztonsági ellenőrzés a magyar ügyfélszolgálatnál??? Ilyenkor egyébként azt nézik hogy nincs-e két felhasználód, nem e van már ez a név, cím regelve stb?
Ez már megtörtént.
ilyenkor rácsatlakoznak a gépedre és ha van webkamerád akkor összehasonlítják a felhasználót a beküldött igazolványokkal. szóval az is gond lehet ha levágtad a hajad vagy bajuszt növesztettél. ja és ha nincs kamerád jó ha veszel, ez is gyorsítja a folyamatot.
Ez már megtörtént.
Küldök nekik egy pohár tejet!
Nekem semmi ilyen nem volt, csak 5embertől kaptam player transferrel kb. 1000$-t és ezért vizsgálódtak...semmilyen szabályba ütközőt nem csináltam és fel is oldottak, csak kicsit sokáig tartott!
Rendben, de azt írtad hogy 1 hétig tartott kb.
Nekem semmi ilyen nem volt, csak 5embertől kaptam player transferrel kb. 1000$-t és ezért vizsgálódtak...semmilyen szabályba ütközőt nem csináltam és fel is oldottak, csak kicsit sokáig tartott!
ilyenkor rácsatlakoznak a gépedre és ha van webkamerád akkor összehasonlítják a felhasználót a beküldött igazolványokkal. szóval az is gond lehet ha levágtad a hajad vagy bajuszt növesztettél. ja és ha nincs kamerád jó ha veszel, ez is gyorsítja a folyamatot.
Igazad van...
:)):)):)) epic:D
captain...már ne haragudj, de hány éves vagy? Már elég sokan írták, hogy legyél türelemmel szépen. Innen nem fogja senki sem pontosan megmondani mikor kapsz választ, attól mert pörögsz a témán nem fogsz hamarabb választ kapni. Elhiszem, hogy sok ez a pénz, meg fontos számodra, de attól, hogy össze-vissza izgulod itt magad nem fogod megkapni, és választ sem kapsz előbb...
feleslegesen rágódsz ezen a témán. kb esélytelen h viszontlásd a pénzed. csaltál,nem valós adatokat adtál meg nemvágom ezek után mit vársz.