Hihető nevet adtál meg, vagy valami baromságot?
Esetleg tényleg a photoshop segíthet, habár ha már megírtad nekik hogy kamuztál...
Mondjuk 761-nek a töredékéért tudsz szerezni olyan személyit amit mondjuk egy rendőr kiszúr, de fénymásolatban a supportos biztosan elfogadja.
Mondjuk így hogy írtál nekik emailt szerintem az egész sztori le lett zárva.
vagy keress valakit, aki jól ért a photoshophoz
Nekem a stars-on volt hasonló szitum. Kamu adatokat írtambe, hogy ne tudják a fontos információkat (akkor még nem tudtam, hogy mi az az online póker.....) aztán ahogy nyertem valódi $-t mindent ártírtam valódira.... Eddig nem volt baj...
De neked is azt kellett volna tenned, hogy ha már úgyis normális pénzbe játszol/játszottál....
Húha, semmiképp nem lehet valamit ezen változtatni?
Megkérdeztem őket hogy ők át tudják e írni? Így sem leehtséges, semmi esély rá hogy viszont kapom a pénzemet? Sajnos ez nekem nagyon sokat jelent, nem kaparnék ennyire ha valami pro lennék és más teremben lenne több tízezer $-om.
Szerintetek mit írjak nekik? Tudnátok segíteni?
nevet nem lehet már megváltoztatni...
de player transferelni lehet
Én abba bele őrülök hogyha ennek lőttek, semmiféle mód nincsen rá hogy hitelesítsem magam nekik így hogy már bevallottam mi történt? :(((
Mert utólag át tudtam volna írni az adatokat, esetleg ha leírom nekik hogy szándékomban állt átírni mielőtt fizetek be?
Vagy esetleg ha mondom nekik hogy hitelesítem magam és fizetek is be?
hát próbálkozz, vesztenivalód nincs...
De ne fűzz hozzá sok reményt...