Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Vesztessel vagy nyertessel?

jruszo
2010. jan. 21. 13:10

Vesztessel vagy nyertessel?

Hali

Eleg kezdo vagyok meg es igazabol csak kostolgattam eddiga pokert. De par hete elkezdtem kicsit komolyabban (marmint az en szamomra) venni es elkeztem 6 szemelyes asztalon cashgamelni 0,1-0,25 os vakon. Aztan talatam itt egy linket valami tabletrackinghez, ahol megtudom nezni hogy egy felhasznalo mennyire volt nyertes vagy vesztes az utobbi idoben.

A kerdesem az lenne hozzatok, hogy szerintetek milyen egyenekkel erdemes csatazni. Olyannal aki eleg sokat bukott mostanaban, vagy esetleg hosszutavon ezert velhetoen gyorsan akarja visszanyerni a penzet? vagy esetleg olyannal aki nagyokat nyert, mert O meg lehet hogy konnyelmubb kicsit?

Valaszaitokat elore is koszi.

Jruszo

Cshősz
Válasz jruszo kommentjére
2010. jan. 21. 13:16

nyilvánvaló,h azokkal, akik már rengeteget nyertek, mert alig várják,h visszabukhassák! :D

viccet félretéve, a stabil vesztőket keresgéld! ;)

hosocske
Válasz Cshősz kommentjére
2010. jan. 21. 14:51

ha msot kezdesz játszani ,első tanács ,hogy nem 0,1-0,25 ön kezd hanem 0,05-0,1 vagy 0,02-0,04en és olvasd el az összes itteni stratégiai cikket , azokba sok jó tanácsot kaphatsz:)

gl

NitroHUN
Válasz hosocske kommentjére
2010. jan. 21. 15:18

Roger Federerrel akarsz teniszezni, vagy Sanyival a karbantartóval?

V.Peti
Válasz NitroHUN kommentjére
2010. jan. 21. 15:19

a sanyi be van rúgva, roger pedig pácban van :(

Liv
Válasz NitroHUN kommentjére
2010. jan. 21. 15:21

Ha a Sanyi vezetékneve Noszály, az sem igazán +EV.

Romsy
Válasz Liv kommentjére
2010. jan. 21. 15:39

Érdemes vesztő- és nyerő játékosok ellen is játszani, ha pénzt is akarsz keresni, ugyanakkor fejlődni is.

WARETRAPS
Válasz Romsy kommentjére
2010. jan. 21. 18:48

Egy biztos: Ha kezdő vagy akkor fogsz játszani jó játékosokkal mindenképpen, mert ők a kezdőket keresik. :D

jruszo
Válasz WARETRAPS kommentjére
2010. jan. 22. 13:43

A kezdot ugy ertettem, hogy kb fel eve jatszom. Durvan nullas az egyenleg, volt 1-2 jobb helyezes versenyeken, de a cashgame sosem ment igazan. MOstanaban kezdtem el komolyabban foglalkozni a cashgammel is, de az alacsonyabb tetesek elegge szerencsejatekot jatszanak. Itt viszont ugy ereztem, hogy lehet kicsit komolyabb pokert is jatszani, anelkul, hogy el kene adnom a hazat. :-)

Szoval elsore trivialisnak tunhet a kerdesem, de igazabol azon gondolkodtam, hogy ha mondjuk egy nyero ellen jatszom, aki mondjuk meg jo jatekos is, es leszuri egy ket hand utan, hogy en ugymond kezdo vagyok. Akkor neki van boven stackje is, tehat lehet hogy egy masodik parral is megprobal engem kiszoritani. Ezert gondoltam arra, hogy rovid tavon talan tobbet lehet keresni a nyero jatekosnal. Mivel ha O bukik 20-30 dolcsit annyira nem veszi eszre, de nekem nagyon jol jon.
Az ellenpelda pedig, aki nagyokat veszit, lehet pont azert hoz rossz dontest, mert hirtelen akarja visszanyerni a lovejat, es pont ezert lehet esetleg akar bloffon is kapni.

Mindkettore volt mar pelda a jatekom soran, es mindketto ellenpeldajara is. :-)
Szoval ezert hezitaltam, hogy ki legyen a celszemely.

Arra pedig, hogy olvassam el a siteot, az a valasz hogy megvolt, es nagyon sokat tanultam belole, ugyhogy koszi nektek.

Romsy
Válasz jruszo kommentjére
2010. jan. 22. 14:04

totál hülyeség az elgondolásod. a nyerő játékos kevesebbet fog hibázni, mint a vesztő. ha könnyelmű lenne, amikor nyerőben van, akkor nem lenne nyerő, hanem breakeven körüli.

Élő ügyfélszolgálat