Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Vesztessel vagy nyertessel?

matusow88
Válasz jruszo kommentjére
2010. jan. 22. 14:13

A kezdot ugy ertettem, hogy kb fel eve jatszom. Durvan nullas az egyenleg, volt 1-2 jobb helyezes versenyeken, de a cashgame sosem ment igazan. MOstanaban kezdtem el komolyabban foglalkozni a cashgammel is, de az alacsonyabb tetesek elegge szerencsejatekot jatszanak. Itt viszont ugy ereztem, hogy lehet kicsit komolyabb pokert is jatszani, anelkul, hogy el kene adnom a hazat. :-)

Szoval elsore trivialisnak tunhet a kerdesem, de igazabol azon gondolkodtam, hogy ha mondjuk egy nyero ellen jatszom, aki mondjuk meg jo jatekos is, es leszuri egy ket hand utan, hogy en ugymond kezdo vagyok. Akkor neki van boven stackje is, tehat lehet hogy egy masodik parral is megprobal engem kiszoritani. Ezert gondoltam arra, hogy rovid tavon talan tobbet lehet keresni a nyero jatekosnal. Mivel ha O bukik 20-30 dolcsit annyira nem veszi eszre, de nekem nagyon jol jon.
Az ellenpelda pedig, aki nagyokat veszit, lehet pont azert hoz rossz dontest, mert hirtelen akarja visszanyerni a lovejat, es pont ezert lehet esetleg akar bloffon is kapni.

Mindkettore volt mar pelda a jatekom soran, es mindketto ellenpeldajara is. :-)
Szoval ezert hezitaltam, hogy ki legyen a celszemely.

Arra pedig, hogy olvassam el a siteot, az a valasz hogy megvolt, es nagyon sokat tanultam belole, ugyhogy koszi nektek.

célszemélynek szerintem jó lesz phil ivey. ő garantáltan nem fogja észrevenni, ha elbukik neked 20-30- dolcsit. ;)

Élő ügyfélszolgálat