Doyle Brunson: SuperSystem 2.
Nézegettem a neten hogy mely könyvesboltokban lehet megszerezni, de egyáltalán nem találtam ti honnan szerztétek be ezt a könyvet (ha lehetne akkor a magyar verziót)
Nézegettem a neten hogy mely könyvesboltokban lehet megszerezni, de egyáltalán nem találtam ti honnan szerztétek be ezt a könyvet (ha lehetne akkor a magyar verziót)
Sajnos az angol tudásom csak alapfokú ezért nem hiszem hogy eltudnám olvasni ezt a könyvet de azért kösz
Én a bookline-ból rendeltem, nem volt vészesen drága. Közepes angoltudással jól olvasható szerintem.
Megjelent magyarul is! Kinek mik a tapasztalatai??? Hogy tetszett annak aki olvasta?
Én ezt kapom karácsonyra, de sajnos addig nem nézhetem meg, de már nagyon várom, nagyon rám fér, a játékom hanyatlik!
Megjelent magyar nyelven a Super System 2 - A póker bibliája!
A póker webshopban megrendelhető, 20%-kal olcsóbban, mint a bolti ár! A Póker Akadémia Pontokat is be lehet váltani vásárláskor.
hali!
Hali!
Én most szeretném megvenni a SS 2-t. Aki már olvasta mi a véleménye róla?? Én kb 4500-5000 forint körül találtam a neten, szerintetek ez reális ár? Azt olvastam még róla hogy nemcsak Texas Holdemmel foglalkozik hanem studdal, a pot limites pókerrel stb....A no limites rész kb hány oldal a könyvből?(én úgy tudom hogy a teljes könyv ~700 oldalas).
Válaszotokat előre is köszi!
kb 130 oldal, sztem nagyon jó, reális ár
ok, köszi a gyors választ, bár én még elgondolkodok rajta hogy kiadjak majnem 5000 forintot 130 oldalért?!! mert engem csak a NL Holdem érdekelne