Nem szokásom kéregetni, de ha valakinek magvan a Kill Everyone akkor PLEEEASE, iszonyatosan régóta kéne, megrendelni meg nem akarom, mert lehet hogy nem fogom érteni angolul:S
Doyle Bronson: Super System 2
Nagyon régóta keresem Doyle Bronson: Super system 2 könyvét MAGYAR pdf formátumban. Esetleg ha valakinek megvolna eltudná küldeni (wion@freemail.hu) v. ha fent van valahol neten akkor a linkjét elküldeni.
Előre is köszi a jótevőnek
Valaki nem tudná feltölteni a phil gordon könyveket? (Magyarul)
Sziasztok!
Ha valakinek megvan a Full Tilt Poker Strategy Guide, esetleg bármilyen omaha8 könyv elektronikusan, kérem szépen küldje el a silurus777@citromail.hu címre, vagy adja meg az internetes elérhetőséget.
Köszi előre is a segítséget!!!
Valaki nem tudná feltölteni a phil gordon könyveket? (Magyarul)
Lee Nelson
Ajánlom mindenkinek Lee Nelson Pókerezzünk című eBookját, szerintem nagyon jó, ami a sit & go versenyeket illeti. Magyarul is elérhető a Pokerstars honlapján.
Nagyon régóta keresem Doyle Bronson: Super system 2 könyvét MAGYAR pdf formátumban. Esetleg ha valakinek megvolna eltudná küldeni (wion@freemail.hu) v. ha fent van valahol neten akkor a linkjét elküldeni.
Előre is köszi a jótevőnek
Ajánlom mindenkinek Lee Nelson Pókerezzünk című eBookját, szerintem nagyon jó, ami a sit & go versenyeket illeti. Magyarul is elérhető a Pokerstars honlapján.
TY Zsolt!!!
Szerintem teljesen felesleges erolkodnod a beszerzesukon. En olvastam a zoldet es a keket. A kek aranylag jo, olvasmanyos es szorakoztato, bar nem annyira jo mint Gus Hansen Every Hand Revealed-je.
A zold pedig semmi ujat nem fog neked mondani. Tovabba tapasztalatbol tudom, hogy amit Phil bacsi leirt a zold konyvben az lehet, hogy mukodott a 90-es evekben Vegasban, de tutira nem mukodik 2010-ben online NL2-5-on :)
17 BI minusz utan abbahagytam az ott olvasott dolgok alkalmazasat es inkabb nekiestem a twoplustwo.com forumainak...;)