Sziasztok!
Ismeritek ezeket:
- 2+2.NL.Anthology.v1 (link sorozat)
- The Poker Bible E-Book
Nincs meg valakinek a teljes tartalom e-book (pdf, doc, etc. ) formában?
Fel tudná valahova tötleni, ahonnnan levadászhatnám.
Üdv.
magyar nyelvű ebookokat ha valaki tudna linkelni hálás lennék. Párat találtam ebbe a fórumban de nem jók a linkek. Vagy lehet én rontok el valamit. THX ha tud valaki linkelni!
harrington cg
valaki tudna adni linket dan harrington cg 1. 2. magyar nyelvu e bookot? koszonnom
Elky új könvye (The Raiser's Edge: Tournament-Poker Strategies for Today's Aggressive Game) vajon fenn van neten "olcsó" verzióban? Jó egyébként?
Elky új könvye (The Raiser's Edge: Tournament-Poker Strategies for Today's Aggressive Game) vajon fenn van neten "olcsó" verzióban? Jó egyébként?
Sziasztok! Tudna valaki ajánlani olyan oldalt, ahol e-könyveket találok lehetőleg magyarul, de esetleg németül és olaszul is el tudnám olvasni. Angol könyveket találtam de sajnos az angol tudásom nem túl jó... Elsősorban a versenypoker (holdem) könyveket szeretném olvasgatni, de ha valaki egy olyat ajánl ami érdekes, és hasznos lehet, akkor szívesen ismerkednék omaha, vagy kevert játékok témával is. Köszönöm, ha valaki segíteni tud!
Sziasztok tudnátok egy olyan könyvet ajánlani mint a super system 2 csak kicsit modernebb stílusban?
Várok minden e könyvet a nabrivo@gmail.com címre,mert minél többet tudok annál jobb leszek, remélem :) köszönöm előre is!
Ed Miller - Small stakes nlhe megvan vkinek?
Mohykan! azt az oldalt ncorenak hívják...
(most vettem észre hogy elég régi ez a hozzászólás :D)