Póker Fórum Archívum > Könyvek > Eladó könyvek és készlet

törpapa
Válasz Zehy kommentjére
2009. ápr. 29. 12:34

Hali!

Az időpont engem annyiban korlátoz, hogy a pénzem mikorra ér ki, vagy esetleg PS-en átküldöm a megrendelőnek, az a leggyorsabb.

Debreceni vagyok, fórumtalira nem készülök, de itthon 500Ft a postaköltség, az már nem téma szerintem pár ilyen értékű könyv után.

Priviben elküldöm msn címemet azoknak akik jelentkeztek, valahogy akkor megoldjuk, nekem csak MB-m van, arról nem akarok kivenni pénzt a kezelési költség miatt, szóval másra szeretném áthárítani a rendelési költséget, ha nem nagy gáz.

Aeren
Válasz chubbyhun kommentjére
2009. ápr. 30. 10:57

Eladó A póker kis fekete könyve 2600Ft
Full tilt poker strategy guide(angol, puhafedeles) 3000Ft.

Polacheck
Válasz törpapa kommentjére
2009. ápr. 30. 11:09

Hali!

Az időpont engem annyiban korlátoz, hogy a pénzem mikorra ér ki, vagy esetleg PS-en átküldöm a megrendelőnek, az a leggyorsabb.

Debreceni vagyok, fórumtalira nem készülök, de itthon 500Ft a postaköltség, az már nem téma szerintem pár ilyen értékű könyv után.

Priviben elküldöm msn címemet azoknak akik jelentkeztek, valahogy akkor megoldjuk, nekem csak MB-m van, arról nem akarok kivenni pénzt a kezelési költség miatt, szóval másra szeretném áthárítani a rendelési költséget, ha nem nagy gáz.

Egy hónap volt most nekünk az amazonos pakk, erre azért készüljetek.

törpapa
Válasz Polacheck kommentjére
2009. ápr. 30. 14:13

Egy hónap volt most nekünk az amazonos pakk, erre azért készüljetek.

Hi Pola!

Láttam a blogodban, hogy olvasod Jackal könyvét. Milyennek tartod általánosságban, illetve Moshman-éhoz viszonyítva ?

Ha most rendelek amazonról "normálisan", illetve egy könyvet előrendelek, akkor 1 szállítási költség lesz? Az alap mostani + azért az egyért a darab ár, vagy az alapköltséget kétszer számlálja el ?

köszönöm

Polacheck
2009. ápr. 30. 21:09

Hi Pola!

Láttam a blogodban, hogy olvasod Jackal könyvét. Milyennek tartod általánosságban, illetve Moshman-éhoz viszonyítva ?

Ha most rendelek amazonról "normálisan", illetve egy könyvet előrendelek, akkor 1 szállítási költség lesz? Az alap mostani + azért az egyért a darab ár, vagy az alapköltséget kétszer számlálja el ?

köszönöm

Moshmant még nem olvastam, a polcon várja a sorát. Jackal könyve remek, full ICM alapú és tényleg jól összegzi a dolgokat. Mondjuk az egész ICM-et nem érzem annyira rocket science-nek, magától is ráérez az ember, de jó struktúráltan is elolvasni. A végén viszont van cirka 100 oldal partielemzés icm alapon, azok zseniálisak.

-------------

A postaköltség szállításonként van. Ha egyben jön majd, akkor egyszer számolják, ha két csomagban, mert külön időpontban rendeled, akkor kétszer fizeted.

törpapa
Válasz Polacheck kommentjére
2009. ápr. 30. 22:10

Köszi, akkor azt berendelem. Elő meg nem rendelem az omaha könyvet, hanem majd később.

charg25
2009. máj. 1. 11:43

Köszi, akkor azt berendelem. Elő meg nem rendelem az omaha könyvet, hanem majd később.

Milyen omaha könyvet akarsz rendelni?

törpapa
Válasz charg25 kommentjére
2009. máj. 1. 11:59

Milyen omaha könyvet akarsz rendelni?

Ezek között vacilálok:

Pot-Limit Omaha Poker by Jeff Hwang
Omaha Poker by Bob Ciaffone
How Good is Your Pot-Limit Omaha? by Stewart Reuben

Előrendelésre meg ezt néztem:

Advanced Pot-Limit Omaha: Small Ball and Short-Handed Play by Jeff Hwang (2p2 -n egyik topicban nagyon várják)

Felső 3 közül van tapasztalatod, hogy melyik érné meg legjobban?

attiati
Válasz charg25 kommentjére
2009. máj. 1. 11:59

Ha valakinek van kedve cserélni könyvet (csak elolvasni), akkor vettem egy Phil Gordon kis zöldet.
Még olvasás alatt van, de írj privit (Bp-i csere berével).

Polacheck
2009. máj. 1. 12:41

Ezek között vacilálok:

Pot-Limit Omaha Poker by Jeff Hwang
Omaha Poker by Bob Ciaffone
How Good is Your Pot-Limit Omaha? by Stewart Reuben

Előrendelésre meg ezt néztem:

Advanced Pot-Limit Omaha: Small Ball and Short-Handed Play by Jeff Hwang (2p2 -n egyik topicban nagyon várják)

Felső 3 közül van tapasztalatod, hogy melyik érné meg legjobban?

Chubby (és még néhány omahatudor itt az akadémián) a Hwang könyvre esküszik mint omaha bibliára.

Élő ügyfélszolgálat