Hali!
Az időpont engem annyiban korlátoz, hogy a pénzem mikorra ér ki, vagy esetleg PS-en átküldöm a megrendelőnek, az a leggyorsabb.
Debreceni vagyok, fórumtalira nem készülök, de itthon 500Ft a postaköltség, az már nem téma szerintem pár ilyen értékű könyv után.
Priviben elküldöm msn címemet azoknak akik jelentkeztek, valahogy akkor megoldjuk, nekem csak MB-m van, arról nem akarok kivenni pénzt a kezelési költség miatt, szóval másra szeretném áthárítani a rendelési költséget, ha nem nagy gáz.
Eladó A póker kis fekete könyve 2600Ft
Full tilt poker strategy guide(angol, puhafedeles) 3000Ft.
Hali!
Az időpont engem annyiban korlátoz, hogy a pénzem mikorra ér ki, vagy esetleg PS-en átküldöm a megrendelőnek, az a leggyorsabb.
Debreceni vagyok, fórumtalira nem készülök, de itthon 500Ft a postaköltség, az már nem téma szerintem pár ilyen értékű könyv után.
Priviben elküldöm msn címemet azoknak akik jelentkeztek, valahogy akkor megoldjuk, nekem csak MB-m van, arról nem akarok kivenni pénzt a kezelési költség miatt, szóval másra szeretném áthárítani a rendelési költséget, ha nem nagy gáz.
Egy hónap volt most nekünk az amazonos pakk, erre azért készüljetek.
Hi Pola!
Láttam a blogodban, hogy olvasod Jackal könyvét. Milyennek tartod általánosságban, illetve Moshman-éhoz viszonyítva ?
Köszi, akkor azt berendelem. Elő meg nem rendelem az omaha könyvet, hanem majd később.
Milyen omaha könyvet akarsz rendelni?
Ha valakinek van kedve cserélni könyvet (csak elolvasni), akkor vettem egy Phil Gordon kis zöldet.
Még olvasás alatt van, de írj privit (Bp-i csere berével).
Ezek között vacilálok:
Pot-Limit Omaha Poker by Jeff Hwang
Omaha Poker by Bob Ciaffone
How Good is Your Pot-Limit Omaha? by Stewart Reuben
Előrendelésre meg ezt néztem:
Advanced Pot-Limit Omaha: Small Ball and Short-Handed Play by Jeff Hwang (2p2 -n egyik topicban nagyon várják)
Felső 3 közül van tapasztalatod, hogy melyik érné meg legjobban?