Póker Fórum Archívum > Könyvek > Eladó könyvek és készlet

törpapa
Válasz Polacheck kommentjére
2009. máj. 1. 13:12

Chubby (és még néhány omahatudor itt az akadémián) a Hwang könyvre esküszik mint omaha bibliára.

Köszi! 2p2-n is azt írták jónak. A másik kettőt tán még Want2Push ajánlotta régebben valakinek, ha jól emlékszem.

Régóta passzív figyelő vagyok :)

-----

Pszichológiáról 1-2 jó tipped(tek) nincsen ? Schoonmaker könyveit nézegettem, de hogy melyik érné meg vajon, arra nem jöttem rá.

Polacheck
Válasz törpapa kommentjére
2009. máj. 1. 13:16

Pszichológiáról 1-2 jó tipped(tek) nincsen ? Schoonmaker könyveit nézegettem, de hogy melyik érné meg vajon, arra nem jöttem rá.

Nem, ebben a témában netes játékos lévén nem igazán vagyok otthon.

Zehy
Válasz törpapa kommentjére
2009. máj. 1. 13:29

Ezek között vacilálok:

Pot-Limit Omaha Poker by Jeff Hwang
Omaha Poker by Bob Ciaffone
How Good is Your Pot-Limit Omaha? by Stewart Reuben

Ha egyet akarsz a 3-ból, akkor Hwang egyértelműen.
A középsőt nem olvastam (ha jól tudom akkor az alapokról szól, Chubby?), az utolsó pedig egy példatár, szinte csak élő játszmákkal, a Hwang után ajánlatos inkább.

vdkhu
Válasz Zehy kommentjére
2009. máj. 1. 23:35

Hwang konyvet nem kell amerikabol rendelni a "konyvvonal"-on is megvan elvileg:
Hwang, Jeff: Pot-Limit Omaha Poker: The Big Play Strategy | bookline

chubbyhun
Válasz Polacheck kommentjére
2009. máj. 2. 10:02

Chubby (és még néhány omahatudor itt az akadémián) a Hwang könyvre esküszik mint omaha bibliára.

Mindhárom könyvet olvastam. Hwang a legjobb, összefoglal, részletes, ennél sokkal vékonyabb, és kvázi nem mond a Hwanghoz képest újat Ciaffone. Nem rossz a Cia., csak korábban készült, és még egyszer mondom, sokal vékonyabb.
Reuben könyv nagyon jó, haladóknak, olyan partikat elemez, amikor csak jókkal ülsz, és akkor hogyan kell játszani. Mint írtam, ez már csak elemez, valamint alapstratégiákkal nem foglalkozik.

Tehát véleményem szerint először a bibliát :) (aminek állítólag megjelenik a haladó folytatása, float meg ilyen nyalánkságok lesznek benne).

Powerotti
Válasz chubbyhun kommentjére
2009. máj. 2. 10:24

Vélemény?

Secrets of Short-Handed No Limit Hold'em: Winning strategies for short-handed and heads up play (Danny Ashman)

Olvasta már vki? Kiváncsi vagyok érdemes-e megvenni...

charg25
Válasz Powerotti kommentjére
2009. máj. 2. 12:30

Secrets of Short-Handed No Limit Hold'em: Winning strategies for short-handed and heads up play (Danny Ashman)

Olvasta már vki? Kiváncsi vagyok érdemes-e megvenni...

Ezt akarom megrendelni.
A review-k alapján nagyon hasonló Ryan Fee NL 6max Guide-jához. Szal mindenképp kötelező. :)

Vankujpapa
Válasz charg25 kommentjére
2009. jún. 4. 14:56

Hold'em Versenystratégia mindhárom kötete eladó

Eladó Dan Harrington-Bill Robertie - Hold'em versenystratégia mindhárom kötete (alapstratégia, végjáték, példatár)
Egyben szeretném eladni.
Akit tényleg érdekel az hívjon inkább fel, nem mindig vagyok itt.
30/550-8859

A könyvek szinte újszerűek. Az első kötetbe lapoztam bele kb. az 50-ik oldalig. A 2-3 kötetbe még annyit se :)
Árban megegyezünk.
Egyébként új ára: 4750 Ft/db
Neten legolcsóbban 3750-ért láttam újonnan.

Powerotti
Válasz Vankujpapa kommentjére
2009. jún. 9. 0:00

Ha vki megunta Colin Moshman SNG vagy HU könyvét, megvenném...

Innoninja
Válasz Powerotti kommentjére
2009. jún. 21. 11:37

Harrington Versenystratégia

Ha valakinek van eladó Harrington Versenystratégia könyve az küldjön privát üzenetet. Vevő lennék rá.

Élő ügyfélszolgálat