off: msn?
Ez milyen könyv?
Mikor jelent meg? Magyarul is van már vagy csak angolul?
Könyvesboltokban is kapható csak drágább, mint amit Bumbanas irt?
Szerintem nagyon-nagyon jó :)
Ez milyen könyv?
Mikor jelent meg? Magyarul is van már vagy csak angolul?
Könyvesboltokban is kapható csak drágább, mint amit Bumbanas irt?
Győrbe postázással? Halló! Győri vagyok! Ébresztő!
Pestre meg el tudom juttatni, úgyhogy ne számoljatok posta költséggel ebben a két városban!
Félreértések elkerülésére: 5-nél többet tudok rendelni, csak kevesebbet nem. Tehát ha 10 v. 15 jelentkező van, akkor annyit szerzek be. Mivel jelenleg már több, mint öten vagyunk a könyv már biztos. Még holnap délelőttig várok, hátha lesz még jelentkező, aztán rendelek.
peti is szeretne benne lenni ötbe! rég nem olvastam krimit :)
chubby: oké, bekötöm neked rózsaszín szalaggal
Félreértések elkerülésére: 5-nél többet tudok rendelni, csak kevesebbet nem. Tehát ha 10 v. 15 jelentkező van, akkor annyit szerzek be. Mivel jelenleg már több, mint öten vagyunk a könyv már biztos. Még holnap délelőttig várok, hátha lesz még jelentkező, aztán rendelek.
Amit én ajánlani tudok: készpénz vagy utalás. Bp-re kb. havonta - 2 havonta megyek, akkor tudnám eljuttatni megbeszélt helyre. Legközelebb jövő hétfőn, kedden leszek a Szentendrei úton tanfolyamon, szerintem akkor már el is tudnám vinni. Igazából nekem az lenne a legjobb, ha pestiek közül valaki felvállalná az elosztó szerepkört és odaadnám neki a könyveket, tőle meg megkapnák a többiek.
Eddig ennyi jelentkező van:
vinczesz, Littlemage, makkkirály, ZoDo, V.Peti
Ha valakit még érdekel, akkor 10-ig jelezze, aztán megrendelem.