Amit én ajánlani tudok: készpénz vagy utalás. Bp-re kb. havonta - 2 havonta megyek, akkor tudnám eljuttatni megbeszélt helyre. Legközelebb jövő hétfőn, kedden leszek a Szentendrei úton tanfolyamon, szerintem akkor már el is tudnám vinni. Igazából nekem az lenne a legjobb, ha pestiek közül valaki felvállalná az elosztó szerepkört és odaadnám neki a könyveket, tőle meg megkapnák a többiek.
nekem is problémás ez a ki-be utazás, ezért nyugodtan húzz engem ki, -400-500 ftot nem ér meg nekem.
de nagyon köszönöm a lehetőséget!
A bookline-on megrendelve a GUS HANSEN féle könyv (magyarul) kb. 2700 Ft most rendeltem meg. Ha valaki postolta már ezt sorry, nem olvastam az összes hozzászólást
Múlt héten én is elolvastam. De nekem egy qrva nagy csalódás volt. Ha valaki azt akarja végig "izgulni" hogy Gus hogyan mákolja ki a mezőny felét, akkor ok. Azért jóval többet vártam tőle, mint hogy ...nem tudom milyen lapja van, ezért AI, legyen rajta a nyomás!...De legalább szórakoztató van benne egy-két jó poén, de ettől még nem lesz senki nagy torna győztes.
Múlt héten én is elolvastam. De nekem egy qrva nagy csalódás volt. Ha valaki azt akarja végig "izgulni" hogy Gus hogyan mákolja ki a mezőny felét, akkor ok. Azért jóval többet vártam tőle, mint hogy ...nem tudom milyen lapja van, ezért AI, legyen rajta a nyomás!...De legalább szórakoztató van benne egy-két jó poén, de ettől még nem lesz senki nagy torna győztes.
A bookline-on megrendelve a GUS HANSEN féle könyv (magyarul) kb. 2700 Ft most rendeltem meg. Ha valaki postolta már ezt sorry, nem olvastam az összes hozzászólást
Ennyire rossz lett a magyar fordítás?
de a hazhozszallitas - ha csak ezt rendeled - 799 FT, szóval kb. ott vagy, mint a könyvesboltban. ha valaki mondjuk még karacsonyra is rendel más könyveket, akkor viszont megéri.