Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Könyvek > Gus Hansen: Every Hand Revealed

vinczesz
Válasz Bumbanas kommentjére
2008. nov. 25. 10:06

Amit én ajánlani tudok: készpénz vagy utalás. Bp-re kb. havonta - 2 havonta megyek, akkor tudnám eljuttatni megbeszélt helyre. Legközelebb jövő hétfőn, kedden leszek a Szentendrei úton tanfolyamon, szerintem akkor már el is tudnám vinni. Igazából nekem az lenne a legjobb, ha pestiek közül valaki felvállalná az elosztó szerepkört és odaadnám neki a könyveket, tőle meg megkapnák a többiek.

Én utalni szeretném. Viszont hétfőn napközben szinte kizárt, hogy a Szentendrei út környékén tudnék lenni.

V.Peti
Válasz vinczesz kommentjére
2008. nov. 25. 12:14

nekem is problémás ez a ki-be utazás, ezért nyugodtan húzz engem ki, -400-500 ftot nem ér meg nekem.

de nagyon köszönöm a lehetőséget!

Meyer Lansky
Válasz V.Peti kommentjére
2008. nov. 27. 8:17

A bookline-on megrendelve a GUS HANSEN féle könyv (magyarul) kb. 2700 Ft most rendeltem meg. Ha valaki postolta már ezt sorry, nem olvastam az összes hozzászólást

naggeri
Válasz Meyer Lansky kommentjére
2008. nov. 27. 8:24

Múlt héten én is elolvastam. De nekem egy qrva nagy csalódás volt. Ha valaki azt akarja végig "izgulni" hogy Gus hogyan mákolja ki a mezőny felét, akkor ok. Azért jóval többet vártam tőle, mint hogy ...nem tudom milyen lapja van, ezért AI, legyen rajta a nyomás!...De legalább szórakoztató van benne egy-két jó poén, de ettől még nem lesz senki nagy torna győztes.

chubbyhun
Válasz naggeri kommentjére
2008. nov. 27. 8:31

Múlt héten én is elolvastam. De nekem egy qrva nagy csalódás volt. Ha valaki azt akarja végig "izgulni" hogy Gus hogyan mákolja ki a mezőny felét, akkor ok. Azért jóval többet vártam tőle, mint hogy ...nem tudom milyen lapja van, ezért AI, legyen rajta a nyomás!...De legalább szórakoztató van benne egy-két jó poén, de ettől még nem lesz senki nagy torna győztes.

Nekem ez a hozzászólás nagyon nagy csalódás...
Ezek szerint sajnos pont azokat a részeket nem olvastam, ahol ilyeneket ír, én csak a másik részét olvastam el, de azt többször.

Komolyan nagyon dühös vagyok a hozzászólásra, nem méltó ide:
"hogyan mákolja ki a mezőny felét" (no comment a mondatra)
"nem tudom milyen lapja van, ezért AI..." (ilyet nem olvastam)

Eladó a könyved?

Blatand
2008. nov. 27. 10:24

Még a végén le írja a könyv a statisztikáknál hogy egy csomó coinflipet bukott, amúgy ha azt hiszed hogy csak mákolt akkor nem láttad hogy játszott (igaz az nincs benne a könyvben) a jimmy Frickey (máér nem emlékszem hogy pontosan hogyan van a neve).
De tényleg így leegyszerűsíteni hogy csak mákolással nyer, a 3WPT címe is akkor biztos csak puszta szerencse volt.
Szerintem te egy másik könyvet olvashattál én is kiváncsi vagyok rá mi lehetett az.

Zehy
2008. nov. 27. 10:56

Ennyire rossz lett a magyar fordítás?

Littlemage
Válasz Meyer Lansky kommentjére
2008. nov. 27. 11:13

A bookline-on megrendelve a GUS HANSEN féle könyv (magyarul) kb. 2700 Ft most rendeltem meg. Ha valaki postolta már ezt sorry, nem olvastam az összes hozzászólást

de a hazhozszallitas - ha csak ezt rendeled - 799 FT, szóval kb. ott vagy, mint a könyvesboltban. ha valaki mondjuk még karacsonyra is rendel más könyveket, akkor viszont megéri.

Polacheck
Válasz Zehy kommentjére
2008. nov. 27. 11:14

Ennyire rossz lett a magyar fordítás?

Nem, abszolut nem.

Meyer Lansky
Válasz Littlemage kommentjére
2008. nov. 27. 14:49

de a hazhozszallitas - ha csak ezt rendeled - 799 FT, szóval kb. ott vagy, mint a könyvesboltban. ha valaki mondjuk még karacsonyra is rendel más könyveket, akkor viszont megéri.

Én bementem érte, így nem kellett házhoz szállítani. Viszont látom vannak más kedvező opciók is.

Élő ügyfélszolgálat