Póker Fórum Archívum > Könyvek > Gus Hansen: Every Hand Revealed

ashnur
Válasz ivan41 kommentjére
2009. jan. 5. 16:29

azoknak akik a TAG játékot játsszák, hidd el, hogy óriási újdonságokat mondott a könyv. :)

viktro
Válasz ashnur kommentjére
2009. febr. 17. 13:05

Nekem nagyon tetszett, még karácsonyra kaptam, és első olvasás után olyan mókásnak tűnt, hogy lementem teljesen minimál limitre, és ott ökörködtem. Decemberben aznap volt a legnagyobb flopnézési százalékom, A legnyereségesebb napom BB-hez viszonyítva, és akkor élveztem a legjobban a játékot. :) Azóta se mertem ezt megismételni, lassan újra kéne olvasni a könyvet.

Ettől eltekintve inkább mulatságosnak, mint tanulságosnak érzem, de azért elhangzik a könyvben pár megfontolandó dolog. Ez a könyv szórakoztatni hivatott, nem tanítani. Ha tanulni akarsz, keress inkább más könyvet szerintem. De szüksége van ilyen szórakoztató könyvekre is a pókerirodalomnak.

Zsorzs
Válasz viktro kommentjére
2009. márc. 10. 16:13

A kedvenc poker játékosom és igencsak jól bemutatjaa stratégiáját.Persze ki hogy tudja játszani ezt.Neki megy!!!

deny79
Válasz Zsorzs kommentjére
2009. aug. 6. 22:25

Elvileg én még csak holnap fogom megvenni, ha lesz a boltban, de nagyon várom. Kedvenc játékosom, bár néha már nekem is agresszív a stílusa. De logika mindenképpen van benne, ezt el kell ismerni. Van aki bírja, van aki nem. Vele szemben legalább nehéz közömbösnek lenni. Bár, azt már több embertől is hallottam, megvette, olvasta, látta, h bejöhet ez a hiperagresszív stílus egy versenyen, ezért irány party poker, keresett egy freerollt, és fél óra után ki is esett. Hát, igen, Gus stílusa csak akkor jó, ha már normális ellenfelek ellen játszol kezdetektől.

hosocske
Válasz deny79 kommentjére
2009. aug. 7. 12:25

..

meg mondjuk 1 verseny nem verseny, és gus lehet vmivel jobban tolja mint ezek a freerollbajnokok:)

deny79
Válasz hosocske kommentjére
2009. aug. 9. 19:32

Ha valaki olvasna esetleg egy érdekesebb könyvajánlót Gus könyvéről, itt: Danika blogja

Heyman
Válasz deny79 kommentjére
2010. jan. 18. 0:13

Egyik barátom jóvoltából sikerült elolvasnom. AZ biztos, hogy teljesen új szemszögből tekinthetünk egy versenyre Gus által. Annak ellenére, hogy sokak szerint jó nagy fish ez a srác, voltak elég szép move-jai. Bár szerintem kellett, hogy ne nagyon legyen lap ütközése.

MidnightFlop
Válasz Heyman kommentjére
2010. máj. 14. 15:54

2 napja olvastam ki.
Engem annyira nem nyűgözött le. Jö, tény van benne pár jó múv de azon kívül elég száraz...

Triccianus
Válasz MidnightFlop kommentjére
2010. máj. 14. 15:58

2 napja olvastam ki.
Engem annyira nem nyűgözött le. Jö, tény van benne pár jó múv de azon kívül elég száraz...

Száraz??? Ez jó :) Akkor vajon a Harrington könyveket minek neveznéd, ha ez száraz?

TheStig
Válasz Triccianus kommentjére
2010. máj. 14. 16:28

Száraz??? Ez jó :) Akkor vajon a Harrington könyveket minek neveznéd, ha ez száraz?

szerintem a Harrington könyvek jól olvashatók angolul is! Gus könyve meg érdekes, de stratégia szempontjából 0. de pl hellmuth könyvéből meg kb 30 oldalt birtam elolvasni, annyira sz.r

Élő ügyfélszolgálat