Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Könyvek > Phil Gordon kis színes könyvei

bolki
Válasz Polacheck kommentjére
2008. dec. 16. 22:01

Jah értem,ezt nem tudtam.

D_norbi
Válasz bolki kommentjére
2009. jan. 4. 21:40

Engem Phil fekete könyve érdekel!
Olvasta valaki?

Válasz D_norbi kommentjére
2009. jan. 4. 22:49

Üdv

Van olyan aki olvasta harrington 3 könyvét, és utána elolvasta Phil Gordon kis zöld könyvét? Érdekelne, h érdemes e megvenni a könyvet?
Azaz h tud e újat mondani a 3 harrington könyv után?

Zehy
Válasz kommentjére
2009. jan. 4. 22:57

Üdv

Van olyan aki olvasta harrington 3 könyvét, és utána elolvasta Phil Gordon kis zöld könyvét? Érdekelne, h érdemes e megvenni a könyvet?
Azaz h tud e újat mondani a 3 harrington könyv után?

Nekem mondott, mivel Harrington elég feszes, Phil ennél egy kicsit továbbmegy. Amúgy minden könyv tud újat mondani, ha már csak egy dolgot hasznosítasz belőle akkor megérte. Légy szivacs! by Negro

Overcome85
Válasz Zehy kommentjére
2009. jan. 5. 0:06

Én olvastam a Harrington könyveit és most Phil Gordon kis zöld ill kis kék könyvét és el kell ,h mondjam nekem nagyon tetszettek.Sok jó dolgot ír.
Hogyan légy agressive úgy ,h ésszerű kereteken belül tartod a játékod és ,h írányítsd vagy esetleg ,h alkalmazkodj az asztalhoz.Elmagyarázza miket vesz számításba minden egyes partiban amibe részt vesz és ez egy jó rendszerré áll össze.Vázlatos,összeszedett és érthető.
Nekem nagyon bejött.A feketét nem akartam megvenni de ezek után biztos ,h nem hiányozhat a polcról.

Válasz Overcome85 kommentjére
2009. jan. 5. 16:48

Köszönöm a válaszokat!
Akkor megnézzük :)

Agitator
Válasz kommentjére
2009. jan. 6. 10:57

Szvsz alapvetően más a két széria, tehát mindenképp tud újat mondani a Gordon féle könyv. Más kérdés hogy én a fekete könyvtől nem ájultam be :D

TheManWithNoName
Válasz kommentjére
2009. febr. 6. 18:34

Supersystem-hez hasonlítható, utal is rá, hogy olvasta. Felépítés is hasonló, több a matek és ad a levezetésre/indoklásra. Nem egy klasszikus, de érdemes elolvasni.

BaLa
Válasz TheManWithNoName kommentjére
2009. febr. 6. 19:04

Én csak beleolvastam a Kis zöld könyv-be, de nem mondott sok újat. "Emelek, mert úgy gondolom, hogy az ellenfél megadja gyengébb lappal", "visszaemelek a flushdraw-val, mert az ellenfél gyenge" stb., általánosságokról beszél ahelyett, hogy hogyan readel, mi alapján teszi az ellenfelét erős/gyenge lapra.
Nekem Harrington cashgame könyvei jobban tetszettek anno, sokat tanultam belőlük.
Mondjuk csak pár fejezetet olvastam el (azokat se végig) az unalmas órákon az iskolában, szóval lehet pont a jó részeket hagytam ki. :) Ha lesz rá időm, tisztességesen végigolvasom, hátha...:)

attiati
Válasz BaLa kommentjére
2009. ápr. 22. 12:16

Nekem Harrington cashgame könyvei jobban tetszettek anno, sokat tanultam belőlük.

sokan azt mondják felesleges volt, meg rontott a játékukon :)

a cash I, II-re gondolsz?

Élő ügyfélszolgálat