Póker Fórum Archívum > Media > 10k$ 1 hónap alatt NL25-ön

titcar
Válasz Littlemage kommentjére
2008. máj. 31. 2:22

10k/30*7=2333
1888/2333= 81%-a van meg időarányosan.
Mondjuk durván jo a majd 2k is egy hét alatt :)

nem is mondta senki sztem, hogy rossz :))

Vika
Válasz titcar kommentjére
2008. máj. 31. 3:07

rosszul tévedsz sztem mert 7 nap alatt van 1880-nál tehát időarányosan le van maradva. kérdés perzse hogy az ilyen 2-3 napos egyhelyben toporgások mennyire lesznek jellemzőek.

viszont a 7 nap alatt 137K hand az egészen durva...

Akkor viszont nem játszott le annyi leosztást a srác, amennyit betervezett? Én csak a BB/100 értékre koncentráltam, és az szerintem magasabb a "szükségesnél".

Vika
2008. máj. 31. 3:12

De Te nem is használsz semmilyen segédeszközt.

Ez igaz. Illetve PT-t használok ha lehetőségem van rá, bár a Merge alatt nem tudtam belőni. Viszont 20+ asztalnál nehezen hiszem, hogy valaki jobban el tud merülni a HUD-os adatokban. Aztán lehet, hogy tévedek.

Matt Coburn
2008. máj. 31. 8:55

Jelenelg a 4 asztal az, ami kényelmesen elfér egymás mellett nálam, szeretnék kérni egy képet arról, hogy 10+ asztal hogyan helyezkedik el a képernyőtökön !! :)

Ilyenkor már két monitorral nyomjátok ?

Littlemage
Válasz Matt Coburn kommentjére
2008. máj. 31. 8:59

Jelenelg a 4 asztal az, ami kényelmesen elfér egymás mellett nálam, szeretnék kérni egy képet arról, hogy 10+ asztal hogyan helyezkedik el a képernyőtökön !! :)

nézd meg spiri első videojat.

bojanika
2008. máj. 31. 10:33

Átlagosan napi ~330$-t kéne nyernie, ami sztem azért megoldható. :)
A betervezett napi 20K handtől pedig nincs nagyon elmaradva, ha egy hét alatt 137K-t lejátszott.
Érdeklődve várom, hogy mi lesz ebből...

kanrich_
2008. máj. 31. 13:15

Egy normál 1600*1200-as monitoron mini view-ban 9 asztal kényelmesen elfér. Két ilyen monitoron átfedés nélkül 18 asztal átfedés mellett. Én nem szeretem a mini View-t, inkább 6 nagy asztal kis átfedéssel egy ilyen monitoron.
A 30 collos monitoron pedig 9 normálméretű asztal is elfér egymás mellett, kettő ilyet veszel, azon simán tudsz 20 asztalon normálisan játszani, és a végén olyan nyakad lesz, mint az F1 pilótáknak :)

zoltanh
2008. máj. 31. 14:04

Egyszer már leírtam, hogy a srác hogyan tud egyszerre annyi asztalon játszani.
na akkor megteszem mégegyszer.

Én így próbáltam ki: 1600x1200 felbontás mellett 4 asztal telejesn jól látható a többi asztal pedig a "alatta" van. Ps úgy van megcsinálva, hogy csak akkor ugrik a szemedbe a következő asztal ha már az előszőn cselekedtél. Ha nem tudsz gyorsan dönteni akkor könnyen sit outon találhatod magadat, de szerintem egész jól lehet bírni így 16 asztal (én ennyin próbáltam)

R1per2
Válasz zoltanh kommentjére
2008. máj. 31. 16:06
Agostini
Válasz R1per2 kommentjére
2008. máj. 31. 16:19

http://img4.tar.hu/riper/img/34235070.jpg#3

figy
hogy játszhat valaki nl10en ennyi asztalon ?:) gondolom abr bőven megvan már nl25re mit keresel nl10n?

Élő ügyfélszolgálat